Category Archives: Imena za djecu

top lista dječjih imena prema glasovima čitatelja. Saznajte koja imena za djecu su najpopularnija, te kako su glasali naši čitatelji. Možete i vi dati svoj glas.

Imena za djecu prema katoličkom kalendaru

Imena za djecu prema katoličkom kalendaru

Popis svih imena za djecu koja se nalaze u katoličkom kalendaru po datumima, uz listu najpopularnijih katoličkih imena za djecu. Najpopularnija katolička imena u Hrvatskoj u 2020, 2019, 2018. i 2017. za dječake i djevojčice

Denis – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum Denis slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Svjetlana – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum Svjetlana slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Gerta – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum Gerta slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

GERHARD – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum GERHARD slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Elida - imendan

Elida – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum Elida slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Gina- imendan 2020. –

Saznajte na koji datum Gina slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Anđela- imendan

Anđela – Anđa – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum Anđela slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

MARIJA – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum MARIJA slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

TENA – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum TENA slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

TESA – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum TESA slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

TEREZIJA - imendan 2020. -

TEREZIJA – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum TEREZIJA slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

PETRA – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum PETRA slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

SARA – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum SARA slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

LUCIJA – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum LUCIJA slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

EMA – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum Ema slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

MIA – imendan 2020. –

Saznajte na koji datum Mia slavi imendan u 2020. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.