Kako poticati i bodriti vlastitu djecu u sportu

Sport je svakako važan aspekt odrastanja i razvoja djece. Sport može pomoći djeci da razvijaju formu, sposobnosti, sklapaju prijateljstva, te usvajaju neke vještine koje će im biti korisne cijeli život, poput prilagodljivosti.

SANJKE – Kako odabrati najsigurnije sanjke za djecu

  SANJKE – Kako odabrati najsigurnije sanjke za djecu Sanjkanje je odlična zimska aktivnost za djecu. I dok vam za skijanje trebaju profesionalne staze, sanjkati mogu gdje god ima imalo snijega. Sanjkanje je djeci zabavna aktivnost, ali budući da uključuje vrlo malu djecu, veliku brzinu i nepredvidivo tlo, mnogi roditelji su s pravom zabrinuti kod… Nastavi čitati SANJKE – Kako odabrati najsigurnije sanjke za djecu

Stjepan – imendan 2023. –

Saznajte na koji datum Stjepan slavi imendan u 2023. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

DAN OČEVA 2023. Datum, čestitke i pjesmice

S jedne strane Dan očeva je prilika da se podsjeti i zahvali očevima na njihovoj ulozi koju imaju u odgoju djece, a s druge strane ovaj dan je zamišljen i da se očevi osvrnu i preispitaju svoju ulogu prema obitelji, posebno prema djeci. Na ovaj dan djeci se obično naglašava koliko trebaju biti zahvalna svojim roditeljima.

Objavljeno
Kategorizirano kao Očinstvo

Kineski kalendar začeća 2023.

Kineski kalendar začeća 2020.

Kineski kalendar začeća datira iz 17.stoljeća kineske povijesti, a koristi se širom svijeta i danas u predviđanju spola djeteta. Temelji se na dva elementa, mjesecu začeća i dobi majke…

Kako saznati kada mi je imendan?

Kako saznati kada mi je imendan? Ime i prezime koje su nam dali naši roditelji jedna je od vrijednijih tekovina koju imamo. Prezime smo vjerojatno naslijedili, a ime su nam dali naši roditelji. Od trenutka rođenja, to ime označava naš identitet, bilo da smo s roditeljskim odabirom zadovoljni ili ga planiramo promijeniti. U našoj kulturi… Nastavi čitati Kako saznati kada mi je imendan?

PETRA – imendan 2023. –

Saznajte na koji datum PETRA slavi imendan u 2023. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

ANTE – imendan 2023. –

Saznajte na koji datum Ante slavi imendan u 2023. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta…

Haljine za prvu pričest – kako trebaju izgledati

Haljine za prvu pričest U većini naših župa običaj je da vjeroučitelji u suradnji sa župnicima pripreme haljine za prvu pričest, koje su zapravo halje. Međutim, nije u svim župama takav slučaj. Ukoliko sami trebate birati haljine, uobičajen su izbor jednostavne bijele haljine. Ipak, morate biti svjesni da će uvijek biti roditelja koji će djeci… Nastavi čitati Haljine za prvu pričest – kako trebaju izgledati

MARKO- imendan 2023. –

Saznajte na koji datum Marko slavi imendan u 2023. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Josip – imendan 2023. –

Saznajte na koji datum Josip slavi imendan u 2023. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Trebaju li djeca slaviti Valentinovo?

Trebaju li djeca slaviti Valentinovo? Kada ste postali roditelji vjerojatno se pitate trebate li uključiti djecu u proslavu Valentinova ili pak zadržati Valentinovo praznikom isključivo za roditelje, vas kao par. U potrazi za odgovorom na pitanje trebaju li djeca slaviti Valentinovo, naišli smo na nekoliko debata, gdje se argumentirano objašnjava i stajalište da je to… Nastavi čitati Trebaju li djeca slaviti Valentinovo?

Vinko – imendan 2023. –

Saznajte na koji datum Vinko slavi imendan u 2023. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Ivanko – imendan 2023. –

Saznajte na koji datum Ivanko slavi imendan u 2023. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Silvije – imendan 2023. –

Saznajte na koji datum Silvije slavi imendan u 2023. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Silvestar – imendan 2023. –

Saznajte na koji datum Silvestar slavi imendan u 2023. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Silvester – imendan 2023. –

Saznajte na koji datum Silvester slavi imendan u 2023. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Božo (Božidar) – imendan 2023. –

Božo – imendan 2023. – Božo (Božidar) je katoličko ime koje ima svoj imendan nekoliko puta kroz godinu. 08.03. i 25.12. obilježava se imendan imena Božo, Boško i njegovih izvedenica. Božo slavi imendan: 08.03.25.12. Iznad ste saznali na koji datum Božo slavi imendan u 2023. godini. Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za… Nastavi čitati Božo (Božidar) – imendan 2023. –

Boško – imendan 2023. –

Saznajte na koji datum Boško slavi imendan u 2023. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

EVA – imendan 2023. –

Saznajte na koji datum Eva slavi imendan u 2023. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Valerija – imendan 2023. –

Saznajte na koji datum VALERIJA slavi imendan u 2023. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.