Haljine za prvu pričest – kako trebaju izgledati

Haljine za prvu pričest U većini naših župa običaj je da vjeroučitelji u suradnji sa župnicima pripreme haljine za prvu pričest, koje su zapravo halje. Međutim, nije u svim župama takav slučaj. Ukoliko sami trebate birati haljine, uobičajen su izbor jednostavne bijele haljine. Ipak, morate biti svjesni da će uvijek biti roditelja koji će djeci… Nastavi čitati Haljine za prvu pričest – kako trebaju izgledati

Faustina – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Faustina slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Andro – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Andro slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Andrija – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Andrija slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Oskar- imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Oskar slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Kvarenje vida kod djece u pandemiji

Zbog povećanog boravka u stanovima i kućama od početka pandemije koronavirusa kod mnogobrojne djece zamijećeno je povećanje dioptrije i pogoršanje vida…

Ivano – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Ivano slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Itana – imendan 2021. –

Saznajte na koji datum Itana slavi imendan u 2021. godini. – Znate li da slavljenje imendana nije posebno samo za Hrvatsku i okolne balkanske zemlje. Imendan je poseban dan koji se slavi širom svijeta.

Ivana – imendan 2021. –

Ivana – imendan 2021. – Ivana je najpopularnije katoličko ime kojeg nositelji slave imendan nekoliko imendana, a dva najznačajnija su u prosincu i u lipnju. 24.06. i 27 .12. obilježava se imendan imena Ivana i svih njegovih izvedenica. Ime Ivana obilježava se: 31.01. 8.03. 7.04. 16, 18, 19 i 30.05. 12.06. 24.06. 26.06. 04.08. 12.08.… Nastavi čitati Ivana – imendan 2021. –

Ideje poklona za promociju

Ideje poklona za promociju   Kada kupujete poklon osobi koja je diplomirala bilo bi dobro da vodite računa o tome da kreće u novu životnu fazu. Najbolje bi bilo kada bi joj vaš dar olakšao taj prelazak u poslovni svijet. Ovo su neke od ideja: – Košarica – u koju trebate staviti neke stvari koje… Nastavi čitati Ideje poklona za promociju