Kineski kalendar predviđanja spola djeteta

Kineski kalendar predviđanja spola djeteta

Kineski kalendar predviđanja spola djeteta. Kliknite na sliku za uvećan prikaz.

Kineski kalendar predviđanja spola djeteta
Kineski kalendar predviđanja spola djeteta

Što predstavlja kineski kalendar – predviđanja spola djeteta?

Prema vjerovanju, tablica iznad, točnije kineski kalendar začeća – predviđanja spola djeteta, daje točne informacije kojeg će spola biti dijete, prije nego što se spol može odrediti ultrazvukom ili prenatalnim testovima.

Kineski kalendar određuje spol djeteta prema dobi majke, oslanjajući se na lunarni kalendar, predviđajući  kako se djeca određenog spola rađaju nakon točno određenog broja ciklusa.

Koliko je točan kineski kalendar?

Nema podatka sa znanstvenog stajališta koliko je kineski kalendar točan u predviđaju spola djeteta i sve se oslanja na iskustva majki vezano uz izračun prema kineskom kalendaru.

Tko može koristiti kineski kalendar?

Kineski kalendar može koristiti bilo koja trudnica da bi pokušala saznati spol budućeg djeteta ili bilo koja osoba za provjeru točnosti uzimajući dob svoje majke u vrijeme svog začeća.  Naravno, budući da se radi o vjerovanju, a ne znanstvenoj metodi rezultat ne mora biti uvijek točan.

Što znači kada piše Kineski kalendar predviđanja spola djeteta za 2020?

Bez obzira koja godina piše na vrhu Kineskog kalendara za predviđanje spola djeteta, tablica je uvijek ista. Postoji samo jedna tablica koja se koristi od  17. stoljeća i bez obzira na tekuću godinu ona se ne mijenja.  Ako negdje vidite “Kineski kalendar predviđanja spola djeteta za 202X godinu, definitivno se radi o istoj tablici.

Postoji li Kineski kalendar predviđanja spola djeteta za dečke i cure?

Ne. Postoji samo jedna tablica koja se odnosi na oba spola.

Ako kineski kalendar nije točan kako mogu s pouzdanjem znati spol djeteta?

Spol djeteta se definira već samim začećem, a na ultrazvuku se može vidjeti već od 12. tjedna trudnoće, s tim da se s većom preciznošću može odrediti tek nakon 20. tjedna trudnoće.
Nakon 10. tjedna trudnoće mogu se raditi i prenatalni testovi koji s pouzdanošću sa skoro 100 posto uz ostale parametre mogu odrediti spol djeteta.

Može li se prema kineskom kalendaru “ciljati” određeni spol djeteta prije trudnoće?

Teoretski takvo što bi bilo moguće, ali nije pouzdano, a postoji i velika moralna neopravdanost takvih namjera.

Vezano :

Trudnoća 

Ostavite komentar

*