Ideje za torte za vrtiće

      Nema komentara na Ideje za torte za vrtiće

Oglas

Ideje za torte za vrtiće koje možete sami izraditi

 

Budući da većina vrtića ne dozvoljava donošenje kolača i pravih torti, napravljenih kod kuće, a ni onih iz slastičarne budući da nisu dobro prihvaćene kod svih roditelja, mnogi roditelji se odlučuju na inovativne torte koje zadovoljavaju uvjete manje kalorija ili manje mogućih negativnih reakcija.

Torta za vrtić od voća

Na etažere u obliku torti možete slagati različito voće, ili voće slagati tako da izgleda privlačno poput torte.

ideje_za_torte_za_vrtice_2

 

Torta za vrtić od lizalica

Ovo je vrlo jednostavna opcija, budući da je dovoljno kupiti ili izraditi etažer s rupicama i u njega složiti lizalice.

ideje_za_torte_za_vrtice_4

 

ideje_za_torte_za_vrtice_6

Torta za vrtić od pločica (slatkiša)

Ovakvu tortu napravit ćete tako da čokoladne ili pločice od žitarica, ovisno što vrtić dozvoljava, složite na okruglo postolje i učvrstite ukrasnom trakom.

ideje_za_torte_za_vrtice_f

 

Torte za vrtić od kartona

Kartonska torta također je jednostavna opcija. Možete je sami izraditi ili kupiti, te napuniti proizvodima po želji. Naravno u vrtiću provjerite što smijete staviti unutra.

ideje_za_torte_za_vrtice_10

Torta za vrtić od napitaka

Slična je torti od pločica. Odličan je odabir za roditelje koji nemaju vremena. Možete ih praviti od malih tetrapaka, bočica, ali dodatno ukrasiti zdravim grickalicama. lizalicama ili pločicama ovisno što je dozvoljeno u vrtiću.

 

Torta za vrtić od suhih grickalica

U vrtićima s najstrožim kriterijima i jaslicama dopušteno je donijeti  isključivo suhe grickalice bez čokolade poput štapića i pereca. Možete ukrasiti okruglu kartonsku kutiju poput rođendanske napuniti je grickalicama, ili možete na dječji stalak za muffine složiti u čašice razne grickalice kako biste dobili efekt torte. Kombinirajte čašice u boji s dječjim stalkom ili ukrasne čaše s likovima iz crtića s jednostavnijim stalkom za bolji efekt.

ideje_za_torte_za_vrtice_18

ideje_za_torte_za_vrtice_17

ideje_za_torte_za_vrtice_16

Odgovori

*