Životopis.hr – Nova generacija rješenja za poslodavce i posloprimce

zivotopis-sc

Prvoga dana svibnja 2009. pokrenut je Životopis.hr, nova generacija tzv. job portala, kojem je cilj uspješno spajanje posloprimaca i poslodavaca na najjednostavniji mogući način. Životopis.hr ne samo da omogućuje korisnicima automatizirano traženje poslova te praćenje životopisa, već je i potpuno besplatan.

Ekonomska kriza dovela je i do značajnih promjena na tržištu rada. Prema istraživanjima konzultantske tvrtke Watson Wyatt (wwww.watsonwyatt.com) na američkome, europskome i azijskom tržištu,  trećina do polovina tvrtki nastavlja sa zapošljavanjem unatoč krizi. Štoviše, traže nove i povoljnije metode za traženje željenih kadrova. Životopis.hr (www.zivotopis.hr) odgovor je na to u obliku internetskog servisa nove generacije.

Uspoređujući s postojećom konkurencijem Životopis.hr (www.zivotopis.hr)   potpuno  je besplatan za korištenje i za posloprimce i za poslodavce. Ovime se omogućuje pristup širem krugu korisnika, povećava ponuda i olakšava pronalaženje idealnog zaposlenika ili prave karijere. Veća količina i raznovrsnost oglasa je zajamčena!

Obrazovanjem do bolje karijere
Integracijom sadržaja stranice Moja edukacija (www.moja-edukacija.com) osnivači portala korisnicima olakšali su pristup i tečajevima, seminarima i studijima diljem Hrvatske. Korisnici mogu automatizirati praćenje zanimljivih poslova uz pomoć aplikacije za automatsko pretraživanje koju prilagođavaju vlastitim potrebama. Osim toga, mogu stvoriti i vlastiti životopis te olakšati traženje poslodavcu.

Dobri ljudi – nađeni!
Životopis.hr omogućuje poslodavcima objavljivanje oglasa bez naknade. Besplatno! Osim toga, oni mogu stvoriti javni profil svoje tvrtke, kao i uključiti automatsko pretraživanje za idealnim zaposlenikom ili barem životopisom mogućih zaposlenika.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)