Jasmin Stvaros snimio spot za pjesmu „Ribarska“

jasmin-stavros-spot
Meštar dobre zabave JASMIN STAVROS snimio je prije nekoliko dana spot za svoju najnoviju uspješnicu, pjesmu pod nazivom „Ribarska“.

Staki i „Ribarska“ konkuriraju na ovogodišnjem 14.Hrvatskom Radijskom Festivalu, s obzirom da su, ušli u finale.

I sam Staki kaže da je „Ribarska“ nešto totalno drugačije od svega što je do sada otpjevao. Svi dosadašnji Stavrosovi hitovi svakako su stvoreni za dobru zabavu i za „srce i dušu“. Najnoviji uradak je također u tom tonu, ali ipak nekako više i jače nego svi prethodni!

Jasminu Stvarosu su se u izvođenju „Ribarske“ pridružili puhački orkestar Lovran i klapa Batuda, koji će u punom sastavu nastupiti i na Opatijskoj pozornici zadnji vikend u 5.mjesecu kada se i održava Hrvatski Radijski Festival.

Prethodnih dana dakle, sniman je spot za „Ribarsku“ u režiji Mile Ostovića.  Na pitanje kakva će biti radnja Milo Ostović odgovara:

„Cijela priča je dakako zamišljena prvenstveno kao dobra zabava! Staki je veseljak, pjesme su mu većinom takve, a Ribarska pogotovo. Poanta svega je bila prikazati ljubav ribara prema ribarenju, tako da će se u spotu jasno vidjeti sve „faze“ – od pripreme za ribarenje, preko ulova, pa sve do pripreme ribe za ono završno – večeru! Jedan dio ćemo snimati i danas u konobi Dida u Zagrebu, u Petrovoj ulici.“

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)