Web::Strategija 5.0 – Anti-recesijski vodič kroz web poslovanje

web-strategija

Zbog ogromnog interesa publike sa prethodnih konferencija, organizatori vodeće (po posjećenosti sudionika!) regionalne konferencije o poslovanju na internetu – Web::Strategija, pripremaju novu 5. konferenciju pod nazivom Web::Strategija 5.0 – Antirecesijski vodič kroz web poslovanje koja će se održati 17. lipnja 2009. u zagrebačkom Hypo EXPO centru. Organizatori inspirirani trendom današnjice, za temu ove edukativne konferencije odabrali su web poslovanje u doba nezavidne gospodarske situacije – recesije. Prijave su otvorene na službenoj web stranici konferencije www.WebStrategija.com/05, ulaznice su po povoljnoj cijeni, a kroz humanitarnu akciju organizatori potiču poslovne ljude da postanu dobrovoljni davatelji krvi kroz nagrađivanje istih besplatnom ulaznicom.

Danas je nemoguće zamisliti da jedna renomirana tvrtka nema svoju web stranicu. Ipak svoje proizvode i usluge mnoge tvrtke ne promoviraju niti prodaju putem interneta, slabo koriste prednosti web poslovanja iako njihovi kupci danas sve nužne informacije o proizvodima i uslugama pretražuju na web stranicama – portalima, forumima, blogovima, te komuniciraju sa drugim kupcima putem interneta. Informiraju se koji proizvod je bolji i da li se isplati prijeći kod konkurencije.

“Ako se pitate kako proširiti prodaju i svoje poslovanje u doba recesije, naš odgovor je iskoristite tržište koje postoji na internetu. Prema zadnjem istraživanju GfK, skoro pola hrvatskih građana (47%) koristi internet. To je jedno još uvijek nedovoljno iskorišteno tržište koje ne traži velika početna ulaganja. Ignorirajte taj podatak i – Vaša konkurencija će ga iskoristiti prije Vas. Zato pozivamo na petu Web::Strategiju sve poslovne ljude koji recesiju žele okrenuti u korist poslovanja svoje ili tvrtke u kojoj rade” – izjavila je u ime organizatora pete Web::Strategije, Dora Staničić iz agencije Marketing odjel.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)