2CELLOS Live at Arena Zagreb DVD u prodaji!

2Cellos-Live-at-Arena-Zagreb

2CELLOS Live at Arena Zagreb DVD u prodaji!

DVD 2CELLOS Live at Arena Zagreb u nakladi diskografske kuće Sony, napokon je u prodaji diljem svijeta! Trenutno obara sve rekorde prodanosti u Brazilu i Japanu gdje se prodaje u iznenađujuće visokoj nakladi, a uskoro izlazi i u SAD-u.

Materijal za DVD snimljen je tijekom koncerta u zagrebačkoj Areni u lipnju prošle godine. Koncert je bio rasprodan, a njihov energični nastup i virtuoznost zajedno sa vrhunskom svjetskom produkcijom, osvojili su obožavatelje u dupkom punoj zagrebačkoj Areni.

Koncert su započeli uz pratnju Zagrebačke Filharmonije pod vodstvom dirigenta Ive Lipanovića, a na samom kraju koncerta pridružio im se njihov sjajni mladi bubnjar Dušan Kranjc.

DVD izdanje uz 20 pjesama donosi i bonus materijal snimljen iza pozornice.

Koncert je snimila i editirala MedVid produkcija pod vodstvom Kristijana Burlovića s kojim su surađivali na većini svojih dosadašnjh projekata. Luka i Stjepan uvijek stoje iza svih svojih video uradaka koje redovito obilježava visoka kvaliteta slike i zvuka, tako su i ovaj put velikim dijelom prisustvovali u editiranju ovog vrhunskog proizvoda. Za montažu su se pobrinuli Stjepan Hauser i Ivan Stifanic, a za zvuk Miro Vidovic, Luka Sulic i Stjepan Hauser. Nakladnik za Hrvatsku je Menart a DVD se može naručiti i putem Cedeterije http://world.cedeterija.com/0888837454193w-2-cellos-live-at-arena-zagreb-dvd/

Dečki su upravo završili svoje rasprodane solo turneje po Americi i Brazilu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)