Jole na apsolventskom putovanju 2014!

Jole

Jole na apsolventskom putovanju 2014!

Jole će zabavljati tisuće studenata na bajkovitim grčkim otocima! Popularni glazbenik za novu generaciju studenata priprema vrući party do ranih jutarnjih sati uz brojne glazbene poslastice i provod koji će zauvijek pamtiti.

Apsolventi iz cijele Hrvatske, u rujnu 2014. ponovo će okupirati Grčku, gdje ih na rajskim otocima Lefkadi i Krfu čeka najluđa avantura godine. U devet nezaboravnih dana u 2014. godini apsolventi će imati prilike uživati u prekrasnim plažama otoka Lefkade i Krfa, upoznati grčku kulturu licem u lice te danonoćno partijati uz brojne glazbene poslastice.

Apsolventsko putovanje 2014. u ponudi je je u dva maštovita programa stoga svi studenti mogu izabrati između Ilijada ili Odiseja nezaboravne avanture. Program Ilijada uključuje putovanje od 8 dana sa tri noćenja u apartmanima u Lefkadi te dva noćenja na Krfu. Program Odiseja uključuje putovanje od 9 dana sa tri noćenja u hotelima u Lefkadi i tri noćenja na Krfu. Najluđe putovanje godine čeka Vas raširenih ruku a vrhunski provod, nova poznanstva i prekrasne uspomene samo su dio avanture koju ćete zauvijek pamtiti!

Nezaboravne trenutke s prošlogodišnjeg putovanja možete pogledati na sljedećem linku:http://www.youtube.com/watch?v=GMLuXzWOqXw

Posjetite Grčku  već ovog ljeta, a putovanje ILIJADA po cijeni od 1990 kn te putovanje ODISEJA po cijeni od 2390 kn možete rezervirati na novoj web adresi www.collegium.eu. Sve one koji se prijave do 01. siječnja 2014. očekuje jedinstveni popust od 300 kn.

Objava za medije od: SELECT PR za Collegium 2014.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)