ZANIMLJIVOSTRođendanski pokloni za djecu prema dobi

Rođendanski pokloni za djecu prema dobi

 

Pokloni za djecu do 18 mjeseci

Igračka ne smije biti mala niti sastavljena od malih dijelova. Ništa što bi dijete moglo progutati. Igračke moraju imati zaobljene kutove i ništa na igrački ne smije biti oštro. To su na primjer: platnena lutka, plišana životinja, mekana lopta, obojene spužvaste kocke, gumene zveckalice, grickalice i glazbene igračke.

Pokloni za djecu do 3 godine

Pokloni bi trebali biti kreativni i poticati ih na stvaranje. To može biti tricikl, plastični motor, lopta, puzzle, lutke, slikovnice, igre na povlačenje, lego kocke, konj, kamion i sl.

Pokloni za djecu od 3 do 6 godina

Minijaturne farme, cirkus, slagalice, kuća lutaka, kuhinjski pribor, pokretne lutke, kamioni, avioni, barake, interaktivne igračke, priče i filmovi na dvd-u, bojanke, plastelin i sl.

Pokloni za djecu od 6 do 9 godina

U ovim godinama djeca najviše vole društvene igre, frizbi, zmajevi, role, reketi za badminton, koš za košarku, trkaća staza za automobile, lutke, torbe za lutke, male kuhinje, mali kompjuter i sl.

Pokloni za djecu 9 do 12 godina

Ovisno o sklonosti djeteta možete izabrati razne makete, puzzle, sportsku opremu, štap za pecanje, glazbeni instrumenti, šah, domino, monopoli, bingo, globus, fotografski aparat, CD-i, DVD-i, karta za kino ili zoološki vrt i sl.

Više o roditeljstvu i odgoju djece

Više o trudnoći

COVERmagazin.com

14.05.2009.

Politika privatnosti

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju.