Održan casting za „The Best Model of Dalmacija“ za „The Best Model of Croatia 2009.“

casting2

Na održan casting za izbor „The Best Model of Dalmacija“ za „The Best Model of Croatia 2009“, prijavilo se 30 ak djevojaka i mladića.

U žiriju su bili: Sandra Barčot (novinarka Slobodne Dalmacije i tv Dalmacije); Damir Puhalović (vlasnik modne agencije Dance Factor, inače nositeljice prava organizacije izbora); umjetnički kreator ViletinA (glasnogovornik organizacijskog odbora); Boško Vučemilović (novinar radio Šponde); Anita Barbir (prošlogodišnja pobjednica izbora); Sandra Pajić (modna kreatorica); Nives Lutz (vlasnica salona LUTZ koji odijeva djevojke u 2 izlaza); Jan Perić (casting manager).

Činjenica da je ovo jedini izbor na regionalnom nivou koji se organizira u Splitu  i koji bira i muškarce, žiri je bio iznenađen velikim odazivom mladića koji se žele natjecati za izbor. Djevojaka je standardno bilo u većem broju. Nakon zbrajanja bodova, žiri je zatvorio casting te zaključio finaliste izbora. Sve ukupno 10 djevojaka i 10 mladića…
Karakteristika ovog izbora je da na natjecanje na državnom nivou ne idu samo pobjednice već 8 najboljih po ocjenama žirija (4 djevojke i 4 muškarca).

Izbor se održava 30. svibnja u hotelu San Antonio u Podstrani pokraj Splita.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)