Nastup Miše Kovača u Areni Zagreb neupitan!

miso-kovacSuprotno pisanjima  nekih medija, Mišo Kovač se osjeća dobro i jedva čeka zapjevati u zagrebačkoj Areni, 19. travnja!

Uvjerio se u to novinar Narodnog radija i Antene Zagreb, Dalibor Petko, nakon što ga je Mišo exkluzivno primio u bolnici Sestara Milosrdnica u Zagrebu. Da je u pitanju bio rutinski pregled, Dalibor Petko uvjerio se već pri samom dolasku. Mišo Kovač je upravo večerao u društvu svoje kćerke Ivane, a nakon pozdrava i čvrstog stiska ruke, izjavio:

„Dobro sam! U Hrvatskoj, čini se, ne smije netko tko je malo poznatiji biti u bolnici na rutinskim pretragama jer će portali odmah napisati da otkazuje Arenu!“

A što je posrijedi?

„Ma na jednostavnim  sam i rutinskim pregledima koji se vrše više dana – srce, pluća… a pošto je osoblje Bolnice Sestara Milosrdnica fantastično, rekli su mi – Mišo, ostani dva dana pa ćemo ti sve odjednom napraviti!“

Rutinski pregled Mišo je napravio uoči svog velikog koncerta u zagrebačkoj Areni. Pred nastup, koji je neupitan, kaže:

„Meni je publika najveći izazov! Kad dođem u Arenu, hoću vidjet svoju publiku!“

To će se i ostvariti, a obećao nam je da će se na repertoaru naći više od trideset pjesama. Ulaznice kreću u prodaju već od ovog ponedjeljka, a legenda poručuje:

„Vidimo se 19.04.u Areni i bit će super!“

MATE MIŠO KOVAČ U ARENI!
19.04.2oo9.
U zagrebačkoj ARENI, s početkom u 20:00h!
Dio prihoda namijenjen je kupnji digitalnog mobilnog mamografa.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)