Rovinj Beach Polo Cup ove godine još atraktivniji

Rovinj Beach Polo Cup ove godine još atraktivniji
Rovinj Beach Polo Cup ove godine još atraktivniji
Rovinj Beach Polo Cup ove godine još atraktivniji
Rovinj Beach Polo Cup ove godine još atraktivniji

Rovinj Beach Polo Cup ove godine još atraktivniji

Drugi Rovinj Beach Polo Cup u trajanju od 18. do 21. svibnja, smješten na rovinjskoj plaži Porton Biondi i ove godine priprema odličan provod za sve ljubitelje ovog sporta te donosi brojne atraktivne novitete i aktivnosti za sve posjetitelje.

Kako bi polo kao kraljevski sport što više približili javnosti, ove godine Polo arena bogatija je za gledalište za javnost gdje će stanovnici i gosti Rovinja po cijeni dnevne ulaznice od 100 kuna, odnosno trodnevne ulaznice od 250 kuna pratiti uzbudljive utakmice u kojima će se nadmetati čak šest timova iz različitih dijelova svijeta i šezdesetak argentinskih konja.

Također, u subotu i nedjelju, u pauzama između utakmica, gledatelji će imati priliku vidjeti nastup na konjima u potpuno drugačijem izdanju. Kao jedan oblik zabave, rekreacije, ali i umjetnosti, zaklada Eilika Habsburg pripremila je zabavni program koji uključuje raznolike akrobacije na konjima, individualno i u paru, uključujući različite skokove, okrete i ostale adrenalinske aktivnosti na leđima svojih konja. „Veliko nam je zadovoljstvo svojim sudjelovanjem podržati ovakvo jedno događanje koje između ostalog približava konjske sportove javnosti. Veselim se posjetu Rovinju i Rovinj Beach Polo Cupu i jedva čekam da publika vidi sve što smo za njih pripremili.“ – izjavila je Eilika von Habsburg.

Osim u Polo areni, svi zainteresirani će imati prilike vidjeti igrače i konje u subotu u povorci koja će u 10 sati krenuti od Polo arene do hotela Adriatic u pratnji luksuznih limuzina i automobila marke Bentley.

Novost ovogodišnjeg Rovinj Beach Polo Cupa je i takozvani „Hat Contest“ na kojem će se kao simboli pola i elegancije birati najbolji šešir ili umetak za kosu. Vlasnici najboljih kreacija bit će nagrađeni luksuznim boravkom u novom Maistrinom hotelu s pet zvjezdica u Rovinju čije se otvorenje očekuje iduće godine.

Za sve sudionike Rovinj Beach Polo Cupa i njihove goste, najbolji rovinjski restorani nudit će poseban meni po promotivnim cijenama posvećen upravo ovom eventu.

Ovogodišnji polo prati i bogat zabavni program posebice onaj večernji. Najatraktivniji trenutak je koncert bivšeg frontmena britanske grupe Spandau Ballet, Tony Hadley, koji će u subotu, 20.svibnja, rasplesati publiku dobro poznatim hitovima poput True ili Gold. Nakon koncerta publiku će zabaviti Luca Montecchi, jedan od najuspješnijih hrvatskih DJ-a.

Objava za medije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)