Božićna bajka zvijezda Antene Zagreb

zvijezde Antene Zagreb

Božićna bajka zvijezda Antene Zagreb

Zvijezde Antene Zagreb uzbuđeno dočekuju jedno od najljepših godišnjih doba, vrijeme Božića. Toplina, osmijesi i svakodnevna druženja sa slušateljima najslušanijeg zagrebačkog radija u blagdansko su vrijeme prožeti posebnom čarobnom energijom.

«U ovo blagdansko vrijeme osluškujemo želje naših slušatelja, zajedno s njima nudimo rješenja za ugodniju svakodnevicu. Ja što sam starija to se više veselim blagdanima. Božićne pjesme, okićen grad i okupljanje šire obitelji na Badnju večer, kad ne znam od kud bih počela s bakalarom jer idu slijedovi: od bakalara na bijelo preko  brudeta od bakalara pa sve do pohanog bakalara… Sve kulminira Božićnim ručkom i završava sad već tradicionalnom proslavom Nove Godine u Omišlju na Krku. Volim to razdoblje kombinacije okusa, mirisa i osjećaja. A nemam ništa protiv i pokojeg dara. «- izjavila je Tamara Loos.

Antena Zagreb u blagdansko vrijeme posebno brine za slušatelje pa tako svakog dana u Božićnoj priči oni mogu osvojiti po 2000 kuna i time uljepšati blagdane koji su pred nama.

«Što je za mene Božić? Odgovor je isti koji bi dala trećina duša na Zemlji, ali za malo dublji i osobniji odgovor pitao sam svoju petogodišnju kćer. Rekla mi je: ‘Za mene je Božić kad pada snijeg, grudamo se, radimo anđele u snijegu i onda kad dobijem poklone od Djeda Mraza jer sam bila jako dobra!’ .. Za mene je Božić jedna vrsta podsjetnika na sve te male stvari koje uzimamo zdravo za gotovo, podsjetnik da ipak nismo sami na svijetu, podsjetnik na obitelj!» – otkrio je Saša Lozar.

Božićna bajka Antene Zagreb na radost svih nas vodi nas na posebno putovanje radijskim eterom uz najljepše blagdanske, svjetske i domaće glazbene hitove. Božićnu kampanju Antene Zagreb snimili su Katarina Moškatelo, Lorena Nosić, Tamara Loos, Kruno Belko, Saša Buneta, Saša Lozar i Tihomir Vraneković.

Objava za medije od: SELECT PR za Antenu Zagreb 2013.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)