Mlada glazbenica Petra Kovačević predstavlja novi video spot

PETRA KOVACEVIC

Mlada glazbenica Petra Kovačević predstavlja novi video spot

Mlada glazbenica Petra Kovačević predstavlja video spot za svoju novu pjesmu KAD SE OBOGATIM. Zarazni stihovi u kojima se među ostalim spominju i naši nogometni reprezentativci Mario Mandžukić, Luka Modrić i Dario Srna privukli su pažnju i prije same premijere pjesme. Atraktivna glazbenica u spotu se pojavljuje u nekoliko izazovnih odjevnih kombinacija, a novi plesni hit od danas se može premijerno poslušati i pogledati u cijeloj Hrvatskoj.

“Spot je konačno ugledao svjetlo dana! Svi smo se jako potrudili da sve ispadne baš onako kako sam i zamislila. Dinamičan je i vesel, baš kakva je i pjesma i mislim da je redatelj Filip Dizdar ponovo odradio odličan posao. Zahvalila bih cijeloj ekipi na odličnoj suradnji i nadam se da će se spot svidjeti gledateljima i podariti im malo veselja i zabave!“  – izjavila je mlada glazbenica Petra Kovačević.

Spot za pjesmu KAD SE OBOGATIM sniman je na nekoliko lokacija u gradu Zagrebu te video studiju u Adamovcu, a redateljsku palicu i ovoga je puta preuzeo mladi redatelj Filip Dizdar. Stihove za pjesmu potpisuje Fayo, a glazbu i aranžman Branimir Mihaljević.

Petra Kovačević osamnaestogodišnja je glazbenica iz Novalje koja se hrvatskoj javnosti po prvi puta predstavila pjesmom Ajmo plesat koja je u svega nekoliko mjeseci stekla brojne fanove. Drugi Petrin hit prilika je i za promociju u regiji koja slijedi u narednim tjednima.

Spot za pjesmu KAD SE OBOGATIM možete pogledati na sljedećem linku:
http://youtu.be/VpLDBRAtppk

Objava za medije od: SELECT PR za Petru Kovačević 2013.   

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)