Sutra počinje deveto izdanje Mini Snowboard Film Festivala!

9_mini_snow_film_festival

Sutra počinje deveto izdanje Mini Snowboard Film Festivala!

Prvi tjedan prosinca, i ove je godine rezerviran za novo izdanje Mini Snowboard Film Festivala! Od 5-og do 7-og prosinca u prostoru Art kina Grič po deveti put okupljamo lokalnu snowboard scenu, gledamo najnovije snowboard filmove, slušamo predavanja i družimo se!

Samo na  9. mini Snowboard Film Festivalu, možete osvojiti besplatan Elan snowboard i Flow buce. U suradnji sa našim generalnim sponzorom, jarunskim *core dućanom SurfShopom omogućujemo sretnom gledatelju da u četvrtak, 5.12. prvog dana festivala osvoji besplatan Elan snowboards i Flow buce!

Dodjite u kino klub “Grič”, prijavite se kod SurfShop ekipe, ispunite nagradni listić i čekajte na izvlačenje sretnih dobitnika! 9. Mini Snowboard Flm Festival otvaramo sutra, u četvrtak, 5.prosinca u 20 sati kada će nam domaćin Ante Pašalić predstaviti Splitboard, ekološko prometalo koje je najbolji izum nakon bicikla. Dodjite i pogledajte kako funkcionira, vjerujemo da će vam promijeniti pogled na boardanje!
Nakon predavanja na rasporedu su dva filma, u 21 i 22 sati.
“Naturally”, film Jakea Blauvelta na rasporedu je u 21 sati. Akteri poput Erica Jacksona, Kazu Kokuba, Fredija Kalbermattena, Shayne Pospisilata te Nicolasa Mullera u svijetu snowboarda pozivnica su sama za sebe. No, ideja je bila da se napravi snowboard video koji je van uobičajenih formata. Sudeći prema teaseru, napravili su video koji ćete gledati i po nekoliko puta. http://www.youtube.com/watch?v=A2A6NgWW81o

U 22 sata na rasporedu je film “Boobilicious” producentice Conny Bleicher i i hrvatice Ane Rumihe. Svake sezone cure iz Lipsticka donose nam novosti iz ženskog snowboard svijeta, ali onog u kojem je dobar provod, pravi povod.
http://vimeo.com/78135176

Nakon filma pridružite nam se partyju od 22 sata!

Mini Snowboard Film Festival kroz svih ovih devet godina ima isti cilj, neprofitnim djelovanjem, aktivizmom i entuzijazmom zaraziti sveopće društvo sa snowboard sportom i pozitivnim načinom života. Ulaz na sve projekcije je besplatan! Organizatori mini Snowboard Film Festivala su zaljubljenik u snowboard kulturu Ante Pašalić i kulturna udruga Le Tim, generalni sponzor je Surfshop uz ostale pokrovitelje Elan Snowboards, Flow Snowboarding, Klub kino Grič i Horsefeathers.

Objava za medije od: Mini Snowboard Film Festival

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)