Mega adventski rock spektakl u Županji

rock spektakl

Mega adventski rock spektakl u Županji

Opća Opasnost već tradicionalno provodi program za kraj godine kao zahvalu svom gradu i sugrađanima na podršci. I ove godine će im darovati veliki adventski rock koncert u Županji. Pravi blagdanski spektakl održat će se u ponedjeljak 23. prosinca u sportskoj dvorani OŠ “Ivan Kozarac” s početkom u 20 sati. Bit će to zasigurno jedan od najvećih slavljeničkih koncerata koji će se održati u vrijeme adventa te kruna ovogodišnje turneje Opće Opasnosti.
– Kako smo ove godine dobila nagradu PORIN za Hit godine, priznanje grada Županje i povelju Vukovarsko srijemske županije, htjeli smo to proslaviti kako i dolikuje, u svom gradu, sa svojim prijateljima i našim gostima. Iz tih razloga i namjera da organiziramo još jedan koncert uoči samog Božića. Svakako bismo htjeli uzeti u obzir socijalni aspekt u našem gradu jer želja nam je ići sa najminimalnijom prihvatljivom cijenom ulaznice – poručuju dečki iz Opće Opasnosti.

Uz starije i hitove novijeg datuma s hvaljenog, aktualnog albuma ‘Vrati se na svjetlo’ najtraženiji i najpopularniji rock sastav želi stvoriti što ljepše blagdane i doprinjeti Božićnom ugođaju te će prirediti vrhunsku svečanost rock glazbe.
Band će među ostalim premijerno izvesti novi singl „Tragovi“ za koji će se tom prilikom snimati video spot.

Svojim će nastupom obogatiti i posebnoj atmosferi pridonijeti i gosti Opće Opasnosti, njihovi dragi prijatelji i kolege – Thompson, Najbolji hrvatski tamburaši te Zoran Mišić.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 35 kuna.
* Zbog očekivane gužve na koncertu, (kako bi se ubrzao ulaz zbog fiskalizacije na blagajnama dvorane), preporuka je da se ulaznice nabave u pretprodaji.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)