Đorđe Balašević dva dana u Lisinskom !

D.B

Đorđe Balašević dva dana u Lisinskom !

POVRATAK NENADMAŠNOG : Đorđe Balašević dva dana u Lisinskom !
U povodu 40. obljetnice Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, Đorđe Balašević jedan od najomiljenih izvođača s ovih prostora, nastupit će poslije tridesetak godina ponovno na pozornici velike dvorane ! Veliki mag glazbe i riječi dolazi s ekskluzivnim i premijernim programom ! S nestrpljenjem i radošću očekujemo dvije autorske večeri u Lisinskom pod nazivom „Pa, tamburama mangupi prepreče put“ , 15. i 16. prosinca 2013. u 20 sati. Dvije veličanstvene koncertne večeri i još jedna potvrda neprocjenjivih doživljaja u Lisinskom !

Požurite po svoju ulaznicu, jer ljubitelji repertoara ovog jedinstvenog pjesnika i glazbenika, koji su nestrpljivo čekali njegov povratak nakon rasprodane zagrebačke Arene i čudesnih druženja u Kerempuhu, po ulaznice će sigurno krenuti neviđenom brzinom. Osim vjernih fanova, sigurni smo da će po svoju ulaznicu pohrliti i „neki novi klinci“ kako bi imali priliku čuti legendarnog kantautora.

Sve ulaznice se prodaju po jedinstvenoj cijeni od 280 kuna !!! Još jedan dobar razlog da u četvrtak, 28.studenog 2013. U 10 sati, kada se otvaraju vrata Lisinskog i počinje prodaja ulaznica, baš vi budete prvi u redu !

A splendid time is guaranteed for all !

P.S. Radi zaštite kupaca, jedna osoba može kupiti samo četiri ulaznice !

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)