Sve je spremno za Bregin spektakl!

Goran Bregovic

Sve je spremno za Bregin spektakl!

Sve je spremno za jedini ovogodišnji koncert Gorana Bregovića u Hrvatskoj koji će se 30. studenog održati u Areni Varaždin s početkom u 20 sati!
„Ova dva mjeseca sam intenzivno nastupao i svirao u SAD-u i Meksiku, Ukrajini, Moldaviji, Latviji, Rusiji i eto me za čas kod vas u Varaždinu!“ najavio je  Goran Bregović svoj predstojeći koncert u Varaždinu, od kojega nas dijeli tek nekoliko dana.
U posljednjih mjesec dana, otkriva nam Bregović, održao je sa svojim Orkestrom za svadbe i sprovode čak 21 koncert, a ovakav je tempo života već odavno njegova svakodnevica. Varaždinu se posebno veseli, jer već dugo nije ni prolazio ovim dijelom Hrvatske.
„Priznajem, u Varaždinu nisam bio punih 20 godina i posebno me razveselilo kad mi je stigao poziv za nastup, a bit će to ujedno i moj jedini koncert u Hrvatskoj u ovoj godini,“ naglasio je Bregović, a otkrio je i kakav repertoar publika može očekivati.
„Izvest ću kompletan album Šampanjac za cigane, ali i starije hitove i obrade. Bit će tu i kompozicija koje sam skladao za filmsku glazbu, a i  dijelovi iz moje  opere Karmen sa sretnim krajem.      I ne brinite, ponovno ću obući svoje bijelo odijelo. Znam da ga nitko normalan ne nosi, eli eto, ja ga oblačim na svojim koncertima kako bih naglasio da se dešava nešto posebno i svečano!“ za kraj nam je otkrio Brega koji sa svojim orkestrom stiže u Varaždin na sam dan koncerta.
Ulaznice za koncert u pretprodaji možete kupiti u sustavu Eventima, te na sljedećim prodajnim mjestima:

Varaždin :
-Bistro TIME OUT (dvorana)
-Suvenirnica VARAŽDINSKIH VIJESTI
-trgovine BRANKA

Čakovec :
-Radio 1
-caffe bar ARCUS
-DOMINO bar Palovec

Koprivnica :
-Šareni dućan

Objava za medije od: PR management

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)