Ivana Marić na snimanju video spota za singl «Ne prilazi»!

ivana-maric-08-04-01

Pod redateljskom palicom Darka Drinovca, jučer je završeno snimanje video spota za novi singl Ivane Marić – pjesmu «Ne prilazi», s kojim sve popularnija interpretatorica konkurira na ovogodišnjem Hrvatskom radijskom festivalu, u kategoriji pop-rock i urbane glazbe.

U novom video uratku, Ivana se razotkriva u provokativnom izdanju, u originalnim kreacijama poznate zagrebačke kreatorice Renate Svetić, dok se za šminku pobrinula Marijana Gluić, a cjelokupni styling osmislila je Ivana Cindrić.

«Na setu sam samu sebe iznenadila! Nisam sebe nikada prije doživjela u tako seksipilnom izdanju!» ispričala nam je Ivana Marić, koja se u spotu našla u zagrljaju novog dečka, ali doista samo za prigodu snimanja spota! Čast je pripala mladom modelu Viktoru Hadžiću iz Splita.

Inače, već prvi singl s kojim je Ivana najavila svoju solo karijeru, «Tebe voljeti», potekao je iz pera sve traženije autorice Aleksandre Milutinović, koja također  potpisuje i novu Ivaninu uspješnicu «Ne prilazi mi».

Na njenom će se albumu prvijencu kojeg već s nestrpljenjem očekujemo uz Aleksandru Milutinović naći i mnoga druga poznata autorska imena, dok neke od pjesama potpisuje i sama Ivana Marić!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)