Usporedi.hr – najbolje što kupac može izabrati

usporedi

Usporedi.hr – najbolje što kupac može izabrati

Nakon 5 godina postojanja, portal usporedi.hr dobio je potpuno novi dizajn, novi algoritam uspoređivanja, brze i pregledne testove i ocjene osamdeset posto uređaja prije kupnje. Tu je i mogućnost ocjenjivanja uređaja od strane korisnika. Portal prati najnovije svjetske vijesti i teme vezane uz mobilne uređaje, fotoaparate, ostale gadgete i aplikacije.

Ukupno osamdeset posto uređaja iz glavnih kategorija je testirano od stručnih recenzenata kako bi korisnici dobili relevantne podatke o uređajima. Za jednostavniji prikaz svakom uređaju su dodijeljene ocijene, fotografije i video zapisi. Na temelju ocjena naših autora generira se top lista i u samo par klikova korisnik može saznati koji su to najkvalitetniji fotoaparati ili pametni mobiteli na tržištu, u ovom trenutku. Korisnik može istodobno usporediti tri uređaja, a posebnost je mogućnost usporedbe brzih testova što trenutno ne nudi nijedan website u svijetu.

usporedi 1

„Prateći svjetske trendove, ali i usvajajući zahtjeve naših stalnih posjetitelja i partnera  napravili smo kvalitetne izmjene na web portalu. Želja nam je bila osuvremeniti pristup, ali prvenstveno učiniti što jednostavnijim pregled gadgeta na domaćem tržištu“, izjavio je Matko Pecotić, direktor i vlasnik portala usporedi.hr. „Važno nam je uspostaviti kvalitetni odnos s našim prodajnim partnerima, ali prije svega cilj je omogućiti posjetiteljima portala da njihova odluku pri kupnju bude zasnovana na pravovaljanim i provjerenim informacijama.“
Od 2007. do danas, usporedi.hr – specijalizirani site za tehnologiju i prijenosne gadgete, imao je više od 6 milijuna posjeta s preko 19 milijuna pregleda stranica. S novim, jednostavnim i preglednim web sučeljem korisniku je omogućeno da u samo minutu i pol odluči koji prijenosni gadget želi kupiti.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)