Predstavljen revolucionaran svjetski beauty bestseller

 

Nova Liss Brush četka u svega nekoliko minuta korištenja omogućava lijepu i sjajnu kosu punog volumena

U zagrebačkom koncept salonu Fen bar, jučer je predstavljen posljednji u nizu noviteta iz ponude vodećeg europskog branda za osobnu njegu, francuskog BaBylissa. Liss brush četka omogućava ravnanje svakog tipa i dužine kose. Bila ona kovrčava, valovita ili neposlušna kosu, Liss Brush ukrotit će vašu kosu u svega nekoliko minuta. Atraktivne boje i dizajna, iznimno je praktična i idealna za nježno češljanje te dodavanje volumena bez statičkog elektriciteta što daje prirodne rezultate. Tri vrste različitih zubaca omogućuju ravnanje kose u jednom potezu bez čestih ponavljanja što je ujedno i glavni krivac za oštećenje vlasi. Rezultat je lijepa i sjajna kosa punog volumena kao da ste upravo izašli iz frizerskog salona. Liss Brush jamči jednostavnost uporabe i brze rezultate što je oduševilo i brojne poznate Hrvatice poput Andree Andrassy, Judite Franković, Kristine Šalinović, Nives Zeljković te neke od renomiranih domaćih bloggerica koje su se došle uvjeriti u djelotvornost revolucionarnog BaByliss noviteta.

 

Babyliss Liss Brush ima keramički premaz koji omogućava prirodne i savršene rezultate, dodatno štiti kosu od isušivanja, zadržavajući prirodni volumen.

6 razloga zašto je BaByliss Liss Brush bestseller proizvod za ravnanje kose:

·         34 vanjska zubaca pripremaju kosu za ravnanje i omogućavaju nježno češljanje čak i na dugoj gustoj kosi;

·         50 unutarnjih silikonskih zubaca nježno približavaju kosu grijaćim elementima omogućavajući glatko zaglađivanje;

·         42 grijaća zubaca i keramički sustav grijanja omogućavaju jednaku raspodjelu topline i njegu kose;

·         Pravokutni dizajn četke osigurava brzo i učinkovito ravnanje te je idealan za polu-dugu i dugu kosu;

·         2 generatora iona eliminiraju statički elektricitet i njeguju kosu za sjajni rezultat;

·         3 postavke temperature prilagođene su za sve tipove kose pružajući vam glatku i ravnu kosu brže nego ikada.