Humanitarni aspekt Fuliranja

Fuliranje

Humanitarni aspekt Fuliranja

Fuliranje i ove godine nastavlja njegovati humanitarni karakter događanja, te od ovoga tjedna u Tomićevoj ulici kreće prikupljanje novčanih sredstava namijenjenih pomoći Centru za inkluzivne radne aktivnosti. Božićne ukrase, igračke i privjeske žiraha koje su vrijedno izrađivali štićenici ove udruge moći će se kupiti u kućicama Rakijarnice, Gost&one, Fabrike, Peperminta, Gajbe i La Štruka.

Cilj akcije je potaknuti jače uključivanje osoba s intelektualnim teškoćama u društvo, a sav prihod od prodanih proizvoda po završetku događanja izlagači Fuliranja direktno će uplatiti udruzi.

Sandra Nuždić, koordinatorica programa Centra za inkluzivne radne aktivnosti, povodom pokretanja akcije zahvalila je organizatorima Fuliranja što su prepoznali  Centar i proizvode osoba koje u njoj rade, te ih uključili u viziju gradskog prostora kod Uspinjače.  „Zadovoljstvo nam je biti dio priče stvaranja nečeg drugačijeg i dobrog za naše sugrađane jer se, u konačnici, i mi time u udruzi bavimo – organiziranjem proizvodnih radnih aktivnosti i uključivanjem osoba s intelektualnim teškoćama u zajednicu i svijet rada. Ovom prilikom pozivamo sve posjetitelje da, dok uživaju u svim blagodatima Fuliranja, pogledaju dio našeg asortimana ručnih radova i likovnih kreacija naših štićenika te u ove blagdane kupuju sa srcem.“, izjavila je gđa. Nuždić.

Humanitarna akcija na Fuliranju traje do 1. siječnja 2015., stoga požurite i odaberite božićne poklone izrađene sa srcem. Prihod od prodaje Centar za inkluzivne radne aktivnosti će uložiti u daljnji razvoj ovog projekta koji pokazuje da uključivanje u svijet rada i uspjeh u obavljanju radnih zadataka povećava samopouzdanje, dostojanstvo, razinu životnog zadovoljstva i financijsku neovisnost osoba s intelektualnim teškoćama.

Humanizirajmo se na Fuliranju!

Objava za medije od: Komunikacijski ured Colić, Laco i partneri

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)