Optika Anda i Joker centar donirali 50.000 kuna

Optika Anda u suradnji sa partnerom Joker centrom je za ove blagdane donirala ček u
protuvrijednosti od 50 tisuća kuna Udruzi za inkluziju Lastavice, Split i Udruzi Sindrom
Down-21, Split.

1-Optika-Anda_Glavna fotografija

U subotu, 13.12.2014. na dan Sv. Lucije, zaštitnice vida, okupili su se u Joker centru predstavnici Optike Anda i Udruga u svrhu primopredaje čeka donacije sa namjerom kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija, a to su članovi udruga, osobe s intelektualnim teškoćama, djeca i mladež bez roditeljske skrbi te osobe sa sindromom Dawn.

2-Optika-Anda_Fotografija 1

U ime udruga ček su primili gđa. Daniela Jelić i gđa. Dijana Vušković, koje su bile iznimno ushićene i sretne što će njihovi korisnici, a kojima je i te kako potrebna pomoć, sad dobiti besplatne preglede vida i nove naočale.

„Posebno smo zahvalni na donaciji koja nam je uručena jer nam je potrebna upravo za tu namjenu“, rekla je predsjednica udruge „Lastavice“ gđa. Daniela Jelić, prilikom primanja donacije.

22Optika-Anda_Fotografija 2

Sretan sam što je ovaj projekt ostvaren, istakao je Zvonimir Šimić, direktor maloprodaje Optike Ande, jer mi kao firma smo svjesni da treba pomagati onima kojima je pomoć potrebna, a ovo blagdansko vrijeme neka nam svima bude poticaj da svaki dan učinimo nešto dobro.

Optika Anda i Joker centar su svijetli primjer da i danas postoje tvrtke koje djeluju odgovorno u društvu i za društvo u cjelini kako bi nam svima bilo bolje, ljepše i lakše živjeti.

Optika Anda i Joker centar donirali 50.000 kuna

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)