ZANIMLJIVOSTZavođenje nije ozbiljna stvar

  

Zavođenje i flert zabavne su stvari, ali samo ako ih ne uzimate pretjerano ozbiljno.

Zbog toga smanjite svoja očekivanja. Kada ste u klubu ili nekom drugom mjestu flertovanje je jedini način da stupite u kontakt s osobom koju inače nikada više ne biste vidjeli, pa to tako i shvatite.

U velikom broju slučajeva vjerojatno ćete tek nakratko flertovati s nekim i nakon toga zaboraviti na tu osobu i ona na vas. Ako uvijek zavodite i flertujete s idejom kako ćete s tom osobom prohodati ili oženiti se, bit ćete vrlo razočarani, a uz to izgledat ćete pomalo očajno. Zbog toga je uvijek važno znati da je flertovanje samo flertovanje i ništa više.

Politika privatnosti

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju.