ZANIMLJIVOSTPredstavljanje novog partnera

Predstavljanje novog partnera

Nevažno iz kojeg razloga vaša veza s roditeljem djeteta završila, predstavljanje novog partnera djetetu je uvijek stresno.

Pogoditi pravo vrijeme je nužno kako bi dijete s novim partnerom izgradilo lijep odnos.

Dijete nemojte s novim partnerom upoznavati ukoliko se još nije naviklo ni na činjenicu da ste sami.  Djeci treba vremena da se prilagode i prihvate kako niste više s njihovim roditeljem, da je ta veza završila, te im treba dati dovoljno prostora za to.

Negativnost zbog rastave ćete još samo pojačati upletete li nekog trećeg u to.  U tom slučaju će vam trebati dosta vremena, a možda nikad dijete nećete uspjeti uvjeriti kako ta treća osoba nije bila uzrok rastave.

Prvi susret će najbolje funkcionirati ako uključuje neku aktivnost, npr. kuglanje ili izlet u zoološki vrt. Susrete treba uspostavljati postupno i ne pretjerivati u njihovom broju, čak iako dijete dobro prihvati novog partnera.

 

 

Još zanimljivih tema:

Kako izgubiti 5 kg u 7 dana

Prijedlozi poklona za djecu za sv. Nikolu

Koliko šećer ima kalorija?

Moć pozitivnog razmišljanja

Pravila pohranjivanja hrane u frižider

Za i protiv života na selu i malim gradovima

Odabir prezimena nakon udaje – tradicija i običaji

7 učinkovitih načina da pronađete ljubav

Recept za kuhano vino

Naučite pravilno se predstaviti

Stvari koje vas sprječavaju da izliječite depresiju

Rođendanski pokloni za djecu prema dobi

Ideje poklona za promociju

Čemu toliko nezadovoljstvo?!

Politika privatnosti

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju.