ZANIMLJIVOSTGeneracijski jaz među partnerima utječe na djecu

Generacijski jaz među partnerima utječe na djecu

Prva stvar koju biste trebali znati ulazite li u vezu s osobom koja ima djecu je da razlika u godinama u pravilu utječe i na djecu. Možda je lako reći kako se odnos vas i partnera ne tiče nikoga, u stvarnosti vas i vašu djecu mogu staviti u neugodan položaj i najbezazlenija pitanja trećih ljudi.

Vi biste trebali biti spremni razgovarati o razlici u godinama, te o svim pitanjima povezanim s tim.  Također, djetetu biste trebali objasniti kako niste tu u prolazu, te da s njegovim roditeljem planirate ozbiljnu i dugoročnu vezu. To ne samo da će pomoći djeci da budu sigurniji u vaše osjećaje, nego će im i olakšati pronaći pravi odgovor kada ih pitaju ljudi sa strane.

Još zanimljivih tema:

Kako izgubiti 5 kg u 7 dana

Prijedlozi poklona za djecu za sv. Nikolu

Koliko šećer ima kalorija?

Moć pozitivnog razmišljanja

Pravila pohranjivanja hrane u frižider

Za i protiv života na selu i malim gradovima

Odabir prezimena nakon udaje – tradicija i običaji

7 učinkovitih načina da pronađete ljubav

Recept za kuhano vino

Naučite pravilno se predstaviti

Stvari koje vas sprječavaju da izliječite depresiju

Rođendanski pokloni za djecu prema dobi

Ideje poklona za promociju

Čemu toliko nezadovoljstvo?!

Politika privatnosti

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju.