ZANIMLJIVOSTJeste li spremni za očinstvo?!

Jeste li spremni za očinstvo?!

Naravno ne postoji idealno vrijeme za postati otac.  Različita istraživanja provedena do sada dala su različite rezultate, ovisno na čemu su se temeljila.  Stariji očevi su sigurniji u sebe i bolje stoje financijski, dok su prednosti mlađih očeva više energije i bliža sjećanja iz djetinjstva.

Jeste li spremni za roditeljstvo?

Dosta mladih muškaraca ne razmišlja o tom pitanju. Najčešće namjeravaju postati očevi kada se to dogodi, neovisno o godinama.  Vjerojatno je to i najzdraviji način razmišljanja, jer za biti dobar otac nisu presudne godine, ni novac. Jedino pitanje koje biste zaista trebali postaviti želite li znati jeste li spremni je : Kakav je moj odnos s partnerom?

Ako vam se dogodilo slučajno roditeljstvo i ne namjeravate započeti zajednički život s djevojkom, ne propustite sudjelovati u djetetovom životu.  Budite uz svoje dijete bez obzira na sve. Ne dopustite da vas godine, njeni ili vaši rođaci spriječe u toj namjeri. Ovo je važan životni ispit i ne dopustite da prođete loše na njemu.

Na kraju krajeva, to je vaše dijete i vi ćete njemu biti svojevrsni heroj, uzor na koji će se trebati ugledati. Pokažite se u najboljem svjetlu.

Učinite sve kako biste podupirali djetetovu majku. Po svoj prilici, još ćete je dugo viđati u svom životu, dajte sve od sebe i izgradite korektan odnos. 

Potrudite se osigurati toplo okruženje djetetu kad god imate priliku provoditi vrijeme s njim.  Možda ćete morati raditi nešto više kako biste mogli platiti povećane troškove, ali dijete, također i njegova majka, trebaju pomoć u izgradnji doma.

Još zanimljivih tema:

Kako izgubiti 5 kg u 7 dana

Prijedlozi poklona za djecu za sv. Nikolu

Koliko šećer ima kalorija?

Moć pozitivnog razmišljanja

Pravila pohranjivanja hrane u frižider

Za i protiv života na selu i malim gradovima

Odabir prezimena nakon udaje – tradicija i običaji

7 učinkovitih načina da pronađete ljubav

Recept za kuhano vino

Naučite pravilno se predstaviti

Stvari koje vas sprječavaju da izliječite depresiju

Rođendanski pokloni za djecu prema dobi

Ideje poklona za promociju

Čemu toliko nezadovoljstvo?!

Politika privatnosti

Ova web stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Neki kolačići su nužni da bi stranica ispravno funkcionirala i bila dostupna, dok neki omogućavaju analiziranje posjećenosti i praćenje statistika o čitanosti sučelja. Također dijelimo kolačiće trećih strana poput oglašivačkih kuća, partnera za praćenje i analitiku posjećenosti, te društvenih medija. Nastavkom korištenja sučelja slažete se s tim. Više o pravilima privatnosti i kolačićima koji se pohranjuju.