bio&bio – Najzdravija trgovina u zagrebačkom Westgate-u

bio-bio-2

bio&bio – Najzdravija trgovina u zagrebačkom Westgate-u

Trgovine ekoproizvoda bio&bio otvorile su vrata i u poznatoj shopping destinaciji na zapadnom rubu grada Zagreba – shopping centru Westgate. Kao i u ostalim trgovinama, i ovdje će ljubitelji zdravog lifestyle-a pronaći najveći izbor prirodnih i eko proizvoda na našem tržištu. Posebno širok je izbor prirodnih dodataka prehrani koji su do kraja ožujka na posebnom popustu.

bio-bio-3Trinaesta bio&bio trgovina u Westgate shooping centru otvorila je vrata svima koji su u potrazi za prirodnim i eko proizvodima za sebe i svoje ukućane. U širokoj ponudi svježih proizvoda, širokog izbora organskih namirnica, prirodne kozmetike, eko proizvoda za kućanstvo i brojnih drugih prirodnih izvora zdravlja i cjelovitog življenja. zainteresirani će pronaći i velik izbor ljekovitog bilja, probiotika ili na primjer ionsko srebro u raznim pakiranjima.

Važna razlika između cjelovitih tvari iz prirode i onih sintetskih jest u tome da ih organizam u potpunosti prepoznaje i resorbira prema svojim potrebama, bez opasnosti od predoziranja. Posebno je za istaknuti poznate dodatke prehrani: Zelena Magma,
Spirulina Pacifica, BioAstin te ljekovite gljive Reishi, Maitake I Cordyceps.

Prirodni dodaci prehrani su na posebnom popustu do kraja mjeseca ožujka – samo u bio&bio Westgate. Trgovina se nalazi pored ulaza 5 i 6 u prizemlju centra.

bio-bio

Sponzorirani članak

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)