Keramika modus na sajmu Cersaie 2012

Keramika modus na sajmu Cersaie 2012

Uspješan nastup Keramike Modus na najvećem svjetskom sajmu keramike u Bologni

Keramika Modus, jedini hrvatski i vodeći regionalni proizvođač keramičkih pločica, uspješno je predstavio svoje najnovije kolekcije pločica te posljednja dizajnerska i tehnološka postignuća na najvećem svjetskom sajmu keramike CERSAIE 2012, koji je u talijanskom gradu Bologni održan od 25. do 29. rujna 2012. godine. Štand Keramike Modus, istovremeno moderan i tradicionalan, koji je osmislila i realizirala talijanska tvrtka Gamma Due, bio je prava „hrvatska priča“ na gotovo 100m² zapaženog interaktivnog izložbenog prostora.

Na sajmu CERSAIE predstavljeni posljednji trendovi i noviteti iz svijeta keramike

Ovogodišnje izdanje sajma CERSAIE ponovno je predstavilo posljednje trendove i novitete iz svijeta keramike brojnim poslovnim posjetiteljima, kao i zaljubljenicima u detalje za opremanje interijera. Međunarodna izložba keramičkih pločica i prateće kupaonske opreme u Bologni tradicionalno je glavni događaj za proizvođače, distributere, dizajnere, arhitekte, dekoratere i sve koji prate „keramičku scenu“ iz cijelog svijeta. Talijanski sajam CERSAIE pravi je tjedan visoke mode u svijetu keramike!

Keramika Modus – hrvatski brend za svjetsko tržište

Keramičke pločice su proizvod, koji u odnosu na ostale materijale za oblaganje, ima niz prednosti s obzirom da je riječ o najtrajnijem, najotpornijem i najatraktivnijem izboru za zidno ili podno oblaganje interijera i eksterijera. Njihova primarna namjena je funkcionalna, no danas sve više značajno utječe na vizualnu kvalitetu prostora. Pored mnogih stranih brendova, na hrvatskom tržištu posljednjih se godina ističe i uspješan domaći – Keramika Modus, koji prati najnovije trendove, ali i sudjeluje u njihovom stvaranju te daje rješenja koja su tehnološki i dizajnerski odgovor na zahtjeve domaćeg i stranog tržišta. Keramika Modus surađuje s talijanskom tvrtkom Gamma Due, koja je osmislila i realizirala štand tvrtke na ovogodišnjem CERSAIE u Bologni i od koje je kupila ekskluzivno pravo za distribuciju kolekcije Hello Kitty keramičkih pločica za Hrvatsku.

Predstavljene nove kolekcije pločica: Madielle, Sabuni, Pied de Poule i Provenzale

Moderan način opremanja interijera i trendovi tržišta postavljaju uvijek nove izazove, a na njih je i ove godine Keramika Modus na sajmu u Bologni odgovorila predstavljanjem novih kolekcija keramičkih pločica: Madielle, Sabuni, Pied de Poule i Provenzale. Predstavljene na prošlogodišnjem CERSAIE, kolekcije Allure, Fleur i Grafite aktualne su kolekcije Keramike Modus na tržištu, koje postižu odlične prodajne rezultate. Trendovi u svijetu keramičkih pločica idu usporedo s trendovima u uređenju interijera i eksterijera – bojama i njihovim kombinacijama, uzorcima, strukturom…

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)