Osjetite čaroliju bečkog bala u Opatiji

 

Osjetite čaroliju bečkog bala u Opatiji

Grad Opatija, jedna od najelitnijih hrvatskih turističkih destinacija, će i ove godine 22. rujna po četvrti za redom biti mjesto održavanja glamuroznog Bečkog bala.

Bal će se već tradicionalno održati pod pokroviteljstvom gradova Beča i Opatije, a sredstva prikupljena od prodaje ulaznica kao i svake godine odlaze u humanitarne svrhe.
Svoju nazočnost na balu su najavili mnogobrojni čelni ljudi bečkog gradskog poglavarstva, među kojima se nalazi i dogradonačelnica grada Beča, gđa Renate Brauner te Austrijska veleposlanica u Hrvatskoj, gospođa Andrea Ikić-Böhm.

Goste bala će zabavljati renomirani orkestar “Original Wiener Strauss Capelle”, a u pravi balski ugođaj uzvanike će uvesti plesači plesne škole Schmidtschläger iz Beča.
Sudjelovanjem na ovom balu doživjet ćete šarm Opatije i čarobnog Bečkog bala, ali i donirati svoja sredstva onima kojima je to najpotrebnije. Cijena ulaznica za bal iznosi 350 kuna. Posjetitelje pored zvuka valcera i bečkih specijaliteta očekuje i vatromet uz šampanjac, izvlačenje tombole te degustacija bečkih vina.

Svi posjetitelji Opatije se mogu od 17. do 23. rujna u okviru “Bečkoj tjedna u Opatiji” upoznati i s kulinarskom stranom austrijske metropole. Program “Bečkog tjedna” obuhvaća naime i tjedan bečke kuhinje u opatijskom restoranu Sv. Jakov, a više o samom programu “Bečkog tjedna” koji obuhvaća i niz drugih manifestacija potražite na www.beckitjedan.net.

PROGRAM – BEČKI BAL

20:00 – 20:30 – PIĆE DOBRODOŠLICE

20:30 OTVARANJE BALA UZ PLESNU ŠKOLU SCHMIDTSCHLÄGER; POZDRAVNI GOVORI GRADONAČELNIKA GRADA OPATIJE I DOGRADONAČELNICE GRADA BEČA

21:10 POSLUŽIVANJE JUHE

21:30 – 22:10 GLAZBA ZA PLES

21:30 POČETAK PRODAJE TOMOBLE

22:10 POSLUŽIVANJE BEČKOG ODRESKA

22:30 – 23:30 GLAZBA ZA PLES

22:30 – 23:00 DEGUSTACIJA BEČKIH VINA U PREDVORJU KRISTALNE DVORANE

23:30 DESERT – REZANJE SACHER TORTE UZ PRIGODNU BAKLJADU NA TERASI HOTELA

0:00 VATROMET UZ PJENUŠAC NA TERASI HOTELA

0:30 – 01:10 GLAZBA ZA PLES

01:10 – 01:30 IZVLAČENJE TOMBOLE

01:45 ¬– 02:30 GLAZBA ZA PLES

AFTER PARTY – HEMINGWAY BAR OPATIJA

Objavljeno
Kategorizirano kao NAJAVE

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)