Naručite udžbenike i osvojite put u Gardaland!

Naručite udžbenike i osvojite put u Gardaland!

 

Pred nama je nova školska sezona i vrijeme da se pobrinete da vaši školarci dobiju na vrijeme sve udžbenike, radne bilježnice, omote i pribor potreban za početak nove školske godine 2012./2013.

Uz narudžbe iz on-line kataloga svih školskih proizvoda, moguća je brza narudžba izborom vaše škole i razreda. Potražite školu i razred vašeg djeteta i dobit ćete ispis svih udžbenika koje je škola propisala za vaše dijete. Jednim klikom sve te proizvode možete prenijeti u košaricu i zaključiti predbilježbu za manje od 10 minuta.

Predbilježite se za kupnju udžbenika i ostvarite brojne pogodnosti

Svaka predbilježba sudjeluje u nagradnoj igri sa glavnim nagradama: put u Gardaland s noćenjem za četvero i laptop. Uz glavne nagrade, dijelimo i velik broj ostalih nagrada (pernice, društvene igre, edukativne CDe i druge nagrade), a prvašiće ćemo posebno darivati edukativnom slikovnicom “Škola? Pa što!” ili vrećicom za papuče Antuntun. Za Vas smo osigurali sljedeće načine plaćanja: pouzećem (kod predbilježbe se plaća predujam od 100kn, a prilikom preuzimanja plaćate ostatak iznosa), općom uplatnicom / virmanom / Internet bankarstvom (nakon što napravite narudžbu, na Vaš mail stižu podaci o uplati te morate uplatiti puni iznos kako bi Vam poslali narudžbu) ili plaćanje kreditnim
karticama, jednokratno ili na rate (samo Amex).

Isporuka predbilježbi će početi sredinom kolovoza, a prilikom predbilježbe možete odabrati način isporuke – dostavom na Vašu adresu (dostavljač kurirske službe isporučiti će Vaše udžbenike na kućnu adresu koju navedete prilikom izrade narudžbe) ili na kiosku Tiska (udžbenici će biti isporučeni na vama najbliži kiosk Tiska koji odabirete prilikom izrade narudžbe).

Pribilježite se već danas za školske udžbenike jer svaki kupac dobiva dar!

Vaš Profil Mozaik!

Sponzorirani članak

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)