Djeca i zvijezde vrhunskim koncertom rekli ne nasilju i maltretiranju

Djeca i zvijezde vrhunskim koncertom rekli ne nasilju i maltretiranju

Veliko finale akcije Glazbom reci stop maltretiranju u zagrebačku osnovnu školu Ivana Gorana Kovačića privuklo je i zvijezde hrvatske estrade Tonija Cetinskog, Jacquesa Houdeka, Massima, Davora Gobca i Parnog Valjka koji su zajedno s djecom održali vrhunski koncert u maniri velikih svjetskih rock bendova. Voditelji Antene Zagreb Zlata Muck, Ivana Mišerić i Ivan Vukušić podijelili su iskustva s djecom o školskim danima.

«Danas smo dobili nove rock zvijezde. 2C razred me danas ostavio bez daha. Drago mi je vidjeti mlade ljude koji pokazuju interes za glazbom i nije im teško odvojiti vrijeme namijenjeno igri  i kompjuterima za probe poslije škole. Vidi se da uživaju u ovom što rade.» izjavio je Toni Cetinski.

«Radost i veselje djece koju smo danas vidjeli na ovom koncertu treba nam svima biti nadahnuće i poticaj da učinimo sve da se nasilje bilo koje vrste zaustavi.» – rekao je gradonačelnik Milan Bandić koji je akciju podržao od samog početka.

Veliku radost kod djece izazvao je dolazak sportskih heroja – hokejaša Medveščaka i košarkaša Cedevite koji su rado s najmlađima podijelili tajne vrhunskog sporta. Najmlađima su prenijeli poruku da za nasilje nema opravdanja, da u životu treba izabrati prave vrijednosti, a jedna od njih je i sport kao način življenja.

«Oduševljen sam profesionalnošću i vještinom koju su pokazali ovi mališani današnjim koncertom. Njihova energija trebala bi biti pokazatelj i put svima nama da zaustavimo nasilje naročito među mladima. Kao sportaši i mi moramo više raditi na tome da svojim primjerom i zalaganjem pomognemo u rješavanju ovog problema» – rekao je, dirnut koncertom, hokejaš Dominik Kanaet.

Akciju Glazbom reci stop maltretiranju u proteklim su danima podržali i nogometaš Totenhama Vedran Ćorluka, glazbenici Nina Badrić, Elemental, TBF, Hrvoje Šalković, i brojni drugi.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)