Novi singl Elementala – pjesma „Ljuljaj Brod“

Novi singl Elementala – pjesma „Ljuljaj Brod“

Ovih dana u radijski eter stiže novi singl Elementala – pjesma „Ljuljaj Brod“. Nakon iznimno uspješnih singlova „Vertigo“, „Priroda i društvo“,„Reži me“ te nedavno „Osmijehom“ ovo je već peti singl s njihovog posljednjeg, Porinom ovjekovječenog albuma „Vertigo“.

Vrlo je malo glazbenika na hrvatskoj glazbenoj sceni koji pjesme koriste kako bi ukazali na političku i socijalnu problematiku kao što to čini Elemental. Pjesma „Ljuljaj Brod“ se kroz metaforu „ljuljanja broda dok sve loše van ne ispadne“ obračunava s problemima naše svakodnevice uz jednu tragikomičnu notu. Iako je Elemental hrvatski bend, tematika njihovih pjesama jednako je primjenjiva na sve države regije. „Ljuljaj brod“ je savršen odgovor na aktualnu predizbornu predstavu hrvatskih stranaka, a stihovima i glazbom Elemental želi potaknuti građane da ne ostanu tihi i pasivni.

Osim što slušateljstvu predstavlja svoj novi singl, Elemental već rade i na snimanju spota. Na idiličnim lokacijama u okolici Zagreba, u produkciji Kolektiv filma, snimaju kadrove u kojima će se naći javnosti poznate glumice Ana Vilenica i Jasna Odorčić, redatelj Miran Kurspahić te brojni drugi.

Koncept spota potpisuje Marija Tadić, za režiju je zadužen David Kapac, direktor fotografije je Davor Bjelanović, a montažer nagrađivani Frano Homen. Ishod dvodnevnog snimanja uskoro ćete moći i premijerno pogledati!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)