Nova definicija brzine uz LG Optimus 2X

Nova definicija brzine uz LG Optimus 2X

LG Optimus 2X P990 prvi je pametni telefon s dvojezgrenim procesorom na svijetu. Zahvaljujući procesoru Tegra 2 takta 1GHz, korisnici mogu iskusiti iznimno brzo pregledavanje interneta te kvalitetniji prikaz tijekom igranja igara i gledanja video zapisa u usporedbi s procesorima s jednom jezgrom iste brzine.

Tu je i zrcaljenje (mirroring) sadržaja putem HDMI sučelja kojim se na vanjskim zaslonima u Full HD kvaliteti prikazuje sve sa zaslona pametnog telefona, uključujući i sadržaj s interneta, video zapise ili igre. Ovaj se pametni telefon također može bežično povezati s bilo kojim digitalnim uređajem kompatibilnim s DLNA protokolom pa korisnici mogu, primjerice, omiljene filmove gledati na televizoru ili monitoru.

LG Optimus 2X ima i dvostruku kameru – onu glavnu od 8 megapiksela te prednju razlučivosti 1.3 megapiksela. Omogućava reprodukciju i snimanje video zapisa u Full HD 1080p razlučivosti za najživopisniji i najstvarniji prikaz, a prvi je mobilni uređaj s 7.1-multikanalnim virtualnim surround zvukom u kojem se može uživati putem slušalica, zvučnika, Bluetooth slušalica ili bilo kojeg uređaja povezivog preko HDMI sučelja.

Snažan i brz procesor, u kombinaciji s operativnim sustavom Android, omogućava i rad s više aplikacija istovremeno uz nepromijenjene performanse pa korisnici mogu slušati glazbu, preuzimati datoteke ili primati pozive čak i dok igraju omiljenu igru.
Ovaj uređaj snažnih multimedijskih značajki može se nabaviti kod operatera Tele2 po cijeni već od 495 kuna te u Vip ponudi.

Sponzorirani članak

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)