Teška industrija promovirala svoj novi spot

Teška industrija promovirala svoj novi spot

Teška industrija je u subotu 30. travnja u Zagrebu promovirala svoj novi spot za pjesmu „U meni jesen je“, veliki hit Halida Bešlića, koji su odjenuli u novo, rockersko ruho. Nakon promocije spota koja se održala u popularnom zagrebačkom mjestu za izlazak u „Fabrici 5reković“,  uslijedio je višesatni koncert na kojem je  Teška industrija zabavila svoje brojne goste i uzvanike.

Promociju na kojoj se okupilo petstotinjak uzvanika i fanova Teške industrije nisu propustili ni Luka Nižetić koji je došao s menadžericom Emom Gušavac, Davorin Bogović, voditeljica Uršula Tolj,  urednik i voditelj Dalibor Petko, članovi benda Psihomodo Pop,  jedan od najutjecajnih glazbenih  autora Miroslav Rus, Jurica Pađen i dečki iz grupe Aerodrom i mnoga druga poznata lica, a dakako, feštu nije propustio ni sam Mario Petreković, koji je nakon showa „Zvijezde pjevaju“ u kojem je pjevao s Ivanom Kindl požurio na promociju Teške industrije.

Spot za pjesmu „U meni jesen je“ u kojem  se pojavljuje i sam Halid Bešlić režirao je poznati redatelj Darko Drinovac,  a nakon što je svečanu premijeru spota najavio Ivica Propadalo, lider benda, spot je tijekom večeri prikazan još nekoliko puta.

Svirka i sjajna zabava koju su članovi Teške industrije nazvali Prvomajskim urankom potrajala je do kasno u noć, uz prigodne karanfile, prvomajske značke i ordenje koje su uzvanici za tu prigodu izvukli iz naftalina, a nije nedostajalo ni okrijepe uz Sarajevsku pivu, pite, dobro vino…Teška je industrija izvela svoje stare i nove hitove, a posebno su publiku oborili s nogu izvedbom pjesme „U meni jesen je“ koju je publika toliko dobro prihvatila da su je odsvirali nekoliko puta. Pjesma će se uz već predstavljenu obradu stare-nove pjesme Teške industrije „Život je maskenbal“ naći na novom albumu Teške industrije „Bili smo raja“ koji će biti objavljen za petnaestak dana, a na kojem  se nalaze rockerske obrade hitova velikih izvođača sarajevske pop-rock škole Indexa, Crvene jabuke, Plavog orkestra, Dine Merlina, Kemala Montena, Zdravka Čolića i dr.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)