Znate li koliko stvarno trošite? Otvorite Diners ProFile.

Znate li koliko stvarno trošite? Otvorite Diners ProFile.

Znate li koliko stvarno trošite? Otvorite Diners ProFile.

Od samog početka krize krenuli su savjeti s pametnim načinima kako srediti kućne financije.

Mnogi predlažu povratak na gotovinu kao način plaćanja. Da nije točno da je gotovina najbolji način suzbijanja potrošnje dokazuje usluga Diners ProFile 2.0 koja korisnicima Diners kartica daje detaljan uvid u osobnu potrošnju i njezinu jednostavnu kontrolu. Ovu jedinstvenu uslugu na našem tržištu uvela je kartična kuća Erste Card Club, a za njezino korištenje dovoljna je Diners Club kartica.

Koristeći Diners Profile 2.0, u svakom trenutku imate potpuni uvid u svoje troškove i njihovu strukturu po kategorijama potrošnje. Tako vam se daje mogućnost uvida koliko ste potrošili na hranu, telefoniju, garderobu, gorivo i td. Kroz 9 osnovnih kategorija i brojne potkategorije, možete vidjeti gdje ste i u kojim trgovinama najčešće trošili, saznati kolika vam je prosječna potrošnja i td. Ujedno vam se daje i mogućnost statističkog pregleda svih kupnji.

Za uslugu nije potrebna informatička pismenost. Dovoljno se registrirati na besplatne on-line usluge na online.erstecardclub.hr i 24 sata nakon prve registracije započeti koristiti uslugu.

Usluga daje uvid i u nagradni program te omogućuje odabir željenog dara. Korisnici mogu zatražiti i da im se bodovi prebace na Diners Club Loyalty karticu, kojom mogu plaćati na svim prodajnim mjestima Diners Cluba u Hrvatskoj.

Diners Club kartica se može zatražiti do 31.3.2011. bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja, a demo verziju Diners ProFilea 2.0 možete isprobati ovdje. Više na www.diners.com.hr

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)