80′s u Bulldog Clubu uz Lanu Klingor

80’s u Bulldog Clubu uz Lanu Klingor

Bulldog Club je već godinama kultno mjesto za ljubitelje žive svirke. Club koji svake godine pokušava svojoj vjernoj publici predstaviti nešto novo i uzbudljivo potrudio se da i ova godina ne prođe bez  tuluma koji život znače.

Ekipa popularnog okupljališta zagrebačke rock generacije odlučila je vratiti u grad onaj svima poznati i omiljeni štih 80tih. Natapirane frizure i sveprisutni kič obilježile su te godine, dok je glazba živjela  svoj vlastiti svijet koji je stvorio jednu sasvim novu publiku i jednu nezaboravnu eru rocka. Nostalgičarke koje  svih ovih godina u ormaru skrivaju haljine sa jastučićima u ramenima, dimija hlače i žude za jakom šminkom imat će priliku prisjetiti se kako je to bilo u zlatnim vremenima 80ih.

Ove godine Bulldog Club otvara sezonu žive svirke 28. listopada u 21:30h i upravo će time započeti tulumi 80ih. Publika navikla na odlične tulume u Bulldog Clubu neće ostati razočarana novim konceptom koji obećava lude i vruće noćne provode u nadolazećoj zimi.

Za odličnu glazbu i potpuno uvjerljivo izvođenje glazbenih legendi kao što su Tina Turner, Cyndie Lauper, Eurythmix i mnoštvo drugih pobrinut će se naša neponovljiva Lana Klingor koja će nas sa svojim bendom pokušati prenijeti iz modernog milenija u orginalne 80e.
Svakog četvrtka, zajedno s Lanom Klingor i njezinim pratećim bendom kojeg čine eminentni hrvatski glazbenici,  moći ćete uživati u večeri nazvanoj Tribute to 80’s.

“Neizmjerno se veselim svirci u živo jer energija koja se osjeti na tim svirkama je neponovljiva te me vraća na glazbene početke kada su pjevanje i publika bili najvažniji.”; izjavila je Lana.

“VečerTribute to 80’s posvećena je pomalo zaboravljenim i nepravedno zapostavljenim 80tim godinama koje su iznjedrile glazbene dive i velikane koji žare i pale glazbenom scenom još i dan danas.”; istaknula je Lana koja uživa u povratku glazbi. Obećala je kako će uz pjesme Beat it, Sweet child of mine, Papa don’t preach, Hot stuff i ostale hitove tog razdoblja
posjetiteljima prirediti odličan tulum nakon kojeg će poželjeti veliki come back 80ih.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)