CONNECT – prvi na MTV-u

Connectovci su u rekordnom roku zasjeli na prvo mjesto MTV  liste ‘Domaćica’ (top ljestvicu najboljih 20 lokalnih spotova iz regije Adria). Tamo su se našli nakon samo tri tjedna, sa pjesmom ‘Suhi’.

Podsjećamo, riječ je o posljednjem singlu sa albuma ‘U drugom stanju’ za koju su popularni zaprešićki hip hoperi snimili spot u režiji Outdoggy productiona, isti koji su režirali spot ‘Prijateljska ljubav’.

”Za razliku od ostalih spotova koje smo snimali po 3,4 dana, ovaj spot smo snimili u samo jednom danu ali smo ipak na kraju ostali kratki s vremenom. Zadnja scena koja se snimala u Wellnesu se morala skratit jer smo već debelo kasnili na nastup koji smo imali tu istu večer, tako da smo mokri i s ogrtačima uletili u klub” – pojasnili su Connectovci  dodajući: „Pjesma govori o ljetnim avanturama i posvećena je svima mladićima koji su se nakon toliko mukotrpnog vježbanja u teretani, ipak „suhi“ vratili s mora“.

Produkciju za pjesmu potpisuje Baby Dooks iz Bolesne Braće. Grupa Connect je u studiju i radi na novom, trećem studijskom albumu koji bi trebao izaći krajem godine.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)