Top model Caprice gost ovogodišnjega Dubrovnik Film Meetinga

Caprice

Slavni američki top model Caprice prihvatila je poziv DFM-a da sudjeluje na najglamuroznijem red carpetu u Hrvatskoj i bude počasna gošća na svim događanjima ovogodišnjega DFM-a.

Riječ je o jednoj od najuspješnijih poslovnih žena svijeta te svojedobno najfotografiranijoj osobi u Velikoj Britaniji koja se tijekom devedesetih pojavila na naslovnicama više od 300 najutjecajnijih svjetskih časopisa poput Vougea, Maxima, GQ, Peoplea, Cosmopolitana te mnogih drugih. Danas ovaj uspješni top model iza sebe ima filmsku, kazališnu i televizijsku karijeru.

Caprice 1

Caprice je vrlo često predaje i na prestižnim učilištima poput London Scool of Economics, Cambridge ili Oxford University gdje govori o pokretanju vlastite modne marke ili kako od ničega pokrenuti vlastiti biznis te sličnim temama. Ostvarena zarada od prodaje Caprice svrstava u sam vrh britanskih poslovnih žena.

Na red carpet showu će se uz slavnoga oskarovca Morgana Freemana i modela Caprice pojaviti i mnogi drugi svjetski celebritiji, glumci, redatelji i VIP gosti ovogodišnjega Sarajevo Film Festivala. Spektakularnim crvenim tepihom prošetat će i neke od najvećih zvijezda hrvatske estrade poput Severine, Gibonnija i Urbana, ali i hrvatskih modela koji trenutačno osvajaju modne piste New Yorka, Londona, Pariza, Milana…. poput supermodela Helene Šopar, Andrijane Dejanovic i Ljupke Gojić, ali i brojnih drugih poznatih sportaša i celebritija.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)