Završio prvi BEAUTY & LIFESTYLE SHOW

BEAUTY & LIFESTYLE SHOW

Prvi BEAUTY & LIFESTYLE SHOW okupio je brojne izlagače iz Hrvatske i regije koji su prošlog vikenda prikazali novitete iz područja ljepote i zdravog življenja.

Prvog je dana zagrebačka publika imala priliku vidjeti natjecanje u izradi noktiju, kao i svečanu reviju poznatog zagrebačkog frizerskog salona Renata, koji je u tako proslavio vrlo uspješnih 30 godina rada. Reviju frizura tom su prigodom nosile i nekadašnja primabalerina Almira Osmanović, pjevačica Danijela Pintarić, glumica Ankica Dobrić, tv voditeljica Fani Stipković, novinarka Josipa Pavičić, nova Miss Universe Lana Obad, te mnogi drugi. Za koreografiju je bila zadužena bivša plesačica i koreografinja sa zavidnom svjetskom karijerom Ivona Brnelić.

Program su vodili tv voditeljica Vanja Halilović i glumac Mario Valentić. Drugog dana predstavljen je Cro Hair Show koji je otvorio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, Label M Team, Beauty Art Show, natjecanje u make up-u Profokus, Kenue Show, a drugi je dan završen orginalnom revijom frizura gostiju frizera Sarajeva.

Prvi BEAUTY & LIFESTYLE SHOW završio je velikim TONI & GUY AVANT GARD SHOW-om koji su gosti iz Londona po prvi puta prikazali u Hrvatskoj, a nakon nedavno prikazanog istog na londonskom tjednu mode.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)