Humanitarna akcija «Daj pet!» se nastavlja

daj5

Humanitarna akcija «Daj pet!» za proširenje i obnovu osječkog Odjela intenzivnog liječenja djece nastavlja se na Sajmu vjenčanja, gdje će organizatori upriličiti humanitarnu tombolu, od koje će sav prihod biti uplaćen za ovu humanitarnu akciju.

Sajamska sezona u Osijeku ove će godine biti otvorena Sajmom vjenčanja u Hotelu Osijek od petka 15. siječnja do nedjelje 17. siječnja, u organizaciji časopisa «Vjenčanja». Budući mladenci na Sajmu vjenčanja moći će po cijeni od 25 kuna kupiti tombolu, čiji će prihod biti uplaćen na račun Fundacije Milo moje.

Sajam vjenčanja otvara se u petak u 14 sati, a organizatori pripremaju modne revije vjenčanica i večernjih haljina, degustaciju vjenčanih torti i kolača, održat će se cvjetne radionice te plesne škole, kao i promocija vjenčanih frizura i make up-a. Osim što se okupljeni mogu naučiti sve o novim trendovima vjenčanja, kupnjom humanitarne tombole mogu učiniti i dobro djelo. Sajam se zatvara u nedjelju, 17. siječnja u 19 sati.

Humanitarna akcija «Daj pet!» započela je u listopadu 2009. godine kako bi se prikupilo pet milijuna kuna za potpunu obnovu, proširenje i osuvremenjivanje odjela osječkog Kliničko – bolničkog centra u kojem se godišnje liječi 650-ero djece u dobi od mjesec dana do osamnaeste godine iz svih dijelova istočne Hrvatske.

Građani se akciji mogu pridružiti uplatom na račune u Hypo Alpe-Adria-Bank: kunski: 2500009 – 1102195843, IBAN: HR64 2500 0091 1021 95843.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)