Novi album Backstreet Boysa u prodaji

backstreet boys-album-cover

„This Is Us“ novi je album najvećeg boy benda Backstreet Boys.

Na albumu ima 11 plesnih, ali i romantičnih novih pjesama koje su najavili singlom „Straight to My Heart“. – Album „This Is Us“ smo …mi!.

To je kolekcija zadivljujućih pjesama na koje smo ponosni. Na albumu smo radili gotovo godinu i pol. Imali smo priliku po prvi puta raditi s nekoliko nevjerojatnih producenata: T-Pain, RedOne, Jim Jonsin i ponovno Max Martin… – ističe AJ. Popularni boy bend pamti lijepe uspomene i uspjehe, no ipak su, kažu, odlučili glazbeno sazrijeti.

Dečki u sklopu europske turneje dolaze 27. studenoga u zagrebačku Arenu i poručuju: – Dvosatni koncert će vratiti ljudima sjećanja, ali i ono što pruža nova ploča.

Imamo odličnu pozornicu, mnogo kreativnih ideja i vodimo sa sobom plesače. Koncert je vrhunac današnje svjetske produkcije tako da nas osim dugoočekivanih izvedbi popularnih Boysa očekuje i vrhunski audio-vizualni show.

Ulaznice po cijeni od 200 kn za stajanje, 250 kn za tribinu i 500 kn za lože možete kupiti od 15. srpnja na svim prodajnim mjestima Ticketproa ili putem www.ticketpro.hr.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)