Humanitarna akcija Daj pet! za najteže bolesnu djecu Slavonije

skoro daj pet

Fundacija Milo moje predstavila je u Osijeku veliku humanitarnu akciju Daj pet! kojoj je cilj tijekom dva mjeseca prikupiti novčana sredstva za proširenje, uređenje i osuvremenjivanje prostora Odjela intenzivnog liječenja djece Kliničke bolnice Osijek.

Taj odjel mjesto je intenzivnog liječenja djece u dobi od mjesec dana do osamnaeste godine, te se u njemu godišnje liječi 600 do 650 životno ugrožene djece iz svih dijelova istočne Hrvatske.
S motivom stvaranja što boljih uvjeta liječenja djece s najtežim oblicima bolesti u Slavoniji, akciji su se već pridružili mnogi uvaženi građani i institucije, kako grada Osijeka, tako i cijele Hrvatske.

Osnivač fundacije Milo moje Miroslav Škoro pozvao je sve na sudjelovanje u akciji: „Zahvaljujem svima koji pomažu rad naše fundacije. Početna sredstva samo su kap u moru potreba naših štićenika i pred nama je dug put koji možemo savladati samo uz pomoć svih vas. Uključite se u akciju Daj pet! Dajmo “peticu” malim ručicama koje će nam to u budućnosti sigurno vratiti.“

Vrhunac ove akcije bit će humanitarni koncerti koji će biti istodobno održani na glavnim gradskim trgovima u Osijeku i Zagrebu 10. prosinca ove godine, a koje će uživo prenositi Hrvatska radiotelevizija – glavni medijski pokrovitelj akcije.
Građani se akciji mogu pridružiti pozivom na humanitarni broj telefona 060 9006 (SMS 67353) ili uplatom na račune u Hypo Alpe-Adria-Bank: kunski: 2500009 – 1102195843, IBAN: HR64 2500 0091 1021 95843.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)