Ivana Marić zapalila Bulldog!

ivana-maric-2U prepunom zagrebačkom klubu Bulldog, sinoć se publici Ivana Marić razotkrila u jednom potpuno novom izdanju! U pratnji svog benda The Pimps, Ivana je puna dva sata pjevala pop-rock i soul obrade velikana svjetske glazbene scene poput Janis Joplin, Arethe Franklin, Ette James,Tine Turner, Amy Winehouse, Duffy i još mnogih velikih pjevačica.

„Ovaj mi je koncert prije svega bio veliki gušt, a zatim i potvrda da nekako sve u mojoj samostalnoj karijeri ide u pravom smjeru!“ kaže Ivana Marić koja je publiku držala na nogama i u sjajnoj atmosferi kroz sva tri seta svirke u Bulldogu. „Sve pjesme koje sam izvodila sa svojim pratećim bendom odabirem srcem,  i dodatno mi je  drago kad vidim da u publici sjede istomišljenici koji sa mnom pjevaju u glas i gibaju se u ritmu svih pjesmama. A kad se postigne taj efekt uzajamnih osmijeha s publikom, tada sam najsretnija, jer znam da sam napravila pravu stvar!“ zadovoljno komentira Ivana, uz koju za vrijeme cjelokupnog nastupa na bini bila i njezina mlađa sestra Ana Marić, koja je pjevala back vokale.

ivana-maric-11

Dok je vrsno interpretirala repertoar koji se možda ne bi usudile zapjevati mnoge kolegice s naše glazbene scene, Ivanu su u popularnom zagrebačkom klubu došli podržati i kolege i prijatelji, neki od njih i bivši „Farmeri“ s kojima se zbiližila tijekom prve sezone ovog reality showa. Tako su se u publici, između ostalih, sjajno zabavljali Rafael Dropulić – Rafo, Stefany Hohnjec i Boris Kosmač, a Žanamari Lalić se spontano Ivani pridružila na bini, te su zajedno otpjevale legendarni hit Janis Joplin „Piece of My Heart“, uz gromoglasni pljesak i odobravanje publike!

ivana-maric-4

Naravno, uz sve covere koje je te večeri otpjevala, a za koje Ivana kaže da uz unošenje svoje posebnosti u svaku pjesmu, ipak u konačnici mora zadržati interpretaciju izvornih izvođača, Ivana Marić je s najviše žara očekivano otpjevela svoj hit „Tebe voljeti“ – pjesmu s kojom je otpočela svoju samostalnu karijeru nakon odlaska iz grupe Feminnem.

Inače, sve popularnijoj Ivani Marić predstoje mjeseci puni dinamike i novih glazbenih mogućnosti. Ivana će, naime,  u pratnji svog novog benda The Pimps svoj netom predstavljeni projekt pop-rock i soul obrada ubrzo obići i druge  hrvatske gradove, a uskoro je čeka i izazov Hrvatskog radijskog festivala koji će se održati od 28. do 30. svibnja u Opatiji, a na kojem ove godine po prvi puta konkurira kao samostalna interpretatorica s pjesmom „Ne prilazi“,  autorice Aleksandre Milutinović.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)