Darujte ružičasti život na 6. dm ženskoj utrci

Darujte ružičasti život na 6. dm ženskoj utrci

 

Prijavom za dm žensku utrku podržite udrugu Europa Donna

Šesta dm ženska utrka koja će se održati u subotu 10. lipnja ove se godine seli na Jarun. Tradicionalno obiteljsko-rekreativno druženje koje počinje u 17:00 h, a koje će zaključiti koncert grupe Positivo, održat će se na livadi između ulaza Hrgovići i Hrvatskog sokola.

Na utrci se očekuje više od 5.000 sudionica i malih sudionika koji će trčati u jednoj od tri utrke: natjecateljskoj ili rekreativnoj dm ženskoj utrci ili pak u dm babybonus utrci namijenjenoj djeci od tri do šest godina. Za sve sudionice i male sudionike dm je pripremio poklon pakete i majice, dok navijački dio obitelji u zamjenu za 50 bodova na terminalu u prodavaonicama dm-a može preuzeti kupon za mušku navijačku majicu.

Tijekom druženja sudionice, navijači i posjetitelji moći će obaviti besplatni dermatološki pregled, okušati sreću u brojnim nagradnim igrama, dok najmlađe čeka igra u zabavnom parku. Energiju za trčanje osigurat će jela pripremljena od organskih dmBio proizvoda, a na dobru atmosferu pazit će voditelji Tamara Loos i Saša Lozar.
dm organizira žensku utrku s ciljem poticanja što više ljudi na bolju brigu o zdravlju, a ove godine tom cilju se pridružuje i Europa Donna – hrvatski forum protiv raka dojke.

Prijavom na sam dan utrke na štandu Europa Donne, donacijom 50 kn za ženske utrke ili 25 kuna za babybonus utrku, trkačice će podržati humanitarnu kampanju “Darujmo ružičasti život” koju je Europa Donna pokrenula s ciljem prikupljanja sredstava za kupnju uređaja za intraoperativno zračenje. Uređaj smanjuje emisije zračenja, olakšava tijek liječenja i oporavak jer umjesto 25 do 30 dolazaka na terapiju zračenjem, pacijent već nakon nekoliko dana može biti u krugu obitelji i na radnome mjestu.
U svakom trenutku, kampanju za kupnju uređaja moguće je podržati donacijom od 6,25 kuna (PDV uključen) pozivom na broj telefona 060 91 91 91.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)