Iggy Popović na Smart Fashion Weeku Zagreb predstaviti će kolekciju inspiriranu Afrikom

Iggy Popovic s-s 2015 (1)

Iggy Popović na Smart Fashion Weeku Zagreb predstaviti će kolekciju inspiriranu Afrikom

Modni dizajner Iggy Popović koji stoji iza modnog branda i ateliera Iggy i ove sezone prikazati će kolekciju za sljedeću sezonu na Smart Fashion Weeku Zagreb.

Iggy Popović nema tamnu stranu, on je dizajner kod kojeg uvijek možete računati na optimističnu glazbu te nasmijane i rasplesane modele da osvijetle dvoranu Smart Fashion Weeka Zagreb. Nova kolekcija “Urban tribes” donosi priču o modernim gradskim “plemenima” inspiriranim Afrikom. Nosiva, luksuzna i udobna sportska elegancija. Bilo da je riječ o izlasku u grad na ručak, šetnji po rivi ili popodnevnom koktelu, komadi iz kolekcije će upotpuniti svaki itinerar tijekom ljetnog odmora.

Motivi Amarilisa i zebre prisutni su na suknjama, tu je i oaza tiskana na majici, safari hlačice ili mini baloner. Boje i motivi u paru su s neutralnom bojom pijeska. Iggy Popović nam nudi jednostavnost kao trend za proljeće/ljeto 2015. Košulja-suknja kombo je jedan od dominantnih motiva koji će biti na modnoj pisti, a vjerujemo i na ulicama naših gradova, kad kolekcija “Urban tribes” zaživi. Još jedan lijep outfit koji će se nositi su safari hlačice i baloner s kratkim rukavima. Već sada možemo zamisliti djevojke u ležerno sportskim kombinacijama. Ljeto će biti dobar trenutak da se nosi Iggy Popović
Kampanju je snimio Marko Kadija, zaštitno lice je Marina Voraček, a za hair i make-up bili su zaduženi frizerski salon Iggy i Bobba.

Iggy Popovic 1

Objava za medije od: FASHION WEEK ZAGREB

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)