Besplatni studentski vodič za sve studente u Zagrebu

sudentski-vodic

Besplatni studentski vodič za sve studente u Zagrebu

Početkom nove akademske godine izašlo je i novo izdanje Studentskog vodiča – jedinog magazina kojeg besplatno dobivaju svi studenti u gradu Zagrebu, a dijeli se na svim većim studentskim lokacijama.

Studentski vodič, poznati magazin namijenjen studentima ove godine je doživio svoje 9. izdanje u kojemu donosi brojne i zanimljive sadržaje. U Vodiču možete pronaći mnoštvo korisnih savjeta i informacija, ali i odlične popuste pripremljene samo za studente.

Neki od savjeta koji nudi Vodič su kako lakše i brže učiti, kako jeftino putovati, popis menzi i njihova radna vremena. Između ostalog možete pročitati razne članke i teme zanimljive studentima, ali i savjete kako pronaći studentski posao. Također, u Vodiču su predstavljene razne studentske udruge, projekti, programi i iskustva.

Kako bi si dodatno olakšali studentske dane u Vodiču možete pronaći i brojne popuste i posebne ponude uz kupone Studentskog vodiča, kao što je popust na lasersku korekciju vida od čak 55%, popust na CARNet mobilni internet u VIP-u, popust na kuglanje i poseban popust i poklon Zagrebačke banke te mnogi drugi.

Distribucija vodiča počinje 13.10. i traje otprilike dva tjedna, odnosno dok svaki student ne dobije svoj primjerak. Vodič je moguće naći na svim fakultetima i u svim menzama u Zagrebu, a također se dijeli i kod Studentskog centra.

Ako ste student, sigurni smo da će Studentski vodič pronaći svoj put i do vaših ruku.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)