Mila Elegović u srcu Zagreba predstavila svoju ‘Kradljivicu srca’

mila_elegovi_promocijaf

Mila Elegović u srcu Zagreba predstavila svoju ‘Kradljivicu srca’

Prekrasan ambijent zagrebačkog parka kralja Tomislava, bio je jedinstvena lokacija na kojoj je glumica i pjevačica Mila Elegović pred brojnom publikom predstavila svoj album zanimljivog naziva ‘Kradljivica srca’. Topla ljetna večer i nebo prepuno zvijezda bili su idealna kombinacija za uvijek posebnu Milu koja je otpjevala je nekoliko pjesama sa albuma, a njena je ‘Kradljivica srca’ tako u potpunosti zaživjela.

Pjesme koje se nalaze na albumu govore o vezama i odnosima, a aktualni singl istoimenog naziva kao i album probudio je znatiželjnike, koji su se pitali što se krije iza cijele priče o ‘Kradljivici srca’.

Ponosna na svoj mini album od osam pjesama za koje je sama pisala tekstove, Mila Elegović nije skrivala uzbuđenje što je svoju ‘Kradljivicu srca’ predstavila u jedinstvenoj atmosferi modne večeri Fashion.hr koja se održavala u samom centru grada.

‘Sretna sam što je Kradljivica srca’ promovirana na prekrasnom mjestu, pod zvijezdama u parku u društvu prijatelja na samoj pozornici i u publici. Pjesme su super prihvaćene kod publike, reakcije su odlične i zbog toga sam jako uzbuđena i sretna! ‘ – rekla je Mila Elegović nakon promocije albuma

Uz prekrasnu Milu Elegović na pozornici su bili prateći vokali Lara Antić, Marija Rubić i Ana Klabučar iz banda Billie & The Kids. Luka Žužić, Robi Polgar i Adriano Brnobić iz Big banda HRT-a odsvirali su svoje dionice, dok je svoj dio na gitari maestralno publici predstavio Pavle Miljenović. U veliko glazbeno društvo koje se našlo na pozornici uz bok Mili Elegović bili su Tomica Rukljić na trubi, te jedinstveni basista Mario Rašić i klavijaturista Viktor Lipić iz Majki.

Od poznatih lica iz društvenog života bili su Ljupka Gojić, Tihana Harapin Zalepugin, modni dvojac Elfs, Aleksandra Dojčinović, Vlatka Pokos, Antonija Šola, Maja Blagdan, Nikolina Pišek.

‘Kradljivica srca’ obiluje pjesmama u retro rock izričajem sa primjesama surf rocka, soula i rock glazbe ’80.-tih godina, glazbu je Mila radila u suradnji sa Zvonimirom Dusperom Dusom, koji ujedno potpisuje aranžmane i produkciju.

mila_elegovi_promocija-1

Mila Elegović u srcu Zagreba predstavila svoju 'Kradljivicu srca'

mila_elegovi_promocija3

Objava za medije od: Hit Records

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)